Real Madrid vs Atletico Madrid - hvem vinder CL?

I aften går det løs. Normalt foregår fejden hjemme i Madrid, men i dagens anledning har Atletico og Real taget rivalopgøret til Lissabon, hvor de to klubber fra samme by tørner sammen i Champions League-finalen.

For første gang i Champions Leagues historie står to hold fra den samme by over for hinanden i finalen - og selv om der blot er få kilometer mellem de to klubber skal de helt til Lissabon og Estadio da Luz for at få tingene afgjort; hvem bliver kronet som mestrenes mestre?

Real Madrid stiller stærkt op med stjerner som Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Luka Modric, Angel di Maria og Karim Benzema på holdkortet, mens Atletico Madrid bestemt heller ikke mangler profiler med Arda Turan, Koke, David Villa og mulighed Diego Costa med til finalen.

Og som om finale-duellen ikke er vild nok, så bliver Champions League-finalen i år også en duel mellem Adidas og Nike, der hvert sponsorerer et finalehold. Interessant nok er den største stjerne hold Adidas-sponsorerede Real Madrid Nike-profilen Cristiano Ronaldo, mens det formentlig er fair at kalde Adidas-manden Diego Costa for en af de store stjerner for Nike-sponsorerede Atletico.

Det sjove er, at der faktisk fra et fodboldstøvle perspektiv er endnu en kamp i kampen - for meget peger nemlig på, at vi også får Adidas' Battle Pack samt PUMAs Tricks-kollektion samt Nike Magista at se på grønsværen i Lissabon. CR7 har også trænet i Nike Mercurial Superfly et par gange - men hovedsageligt benyttet sin Vapor IX 10M, og det er derfor usikkert om vi får Superfly at se på banen i aften.

Vejen til finalen har været lang for begge hold. Real Madrid - der i øvrigt på papiret er på hjemmebane - endte i en gruppe med FC København, Galatasaray og Juventus, og gik videre som puljevinder med imponerende 16 point. I slutspillet havde Real reelt set kun problemer mod Dortmund, da de nær satte en 3-0 føring over styr - ellers har de samlet set uddelt hvad der må betegnes som klø.

For Atletico Madrid gik gruppefasen også godt, hvor de rød-stribede også gik videre med 16 point efter at have overkommet Zenit, Porto og Austria Wien. I slutspillede mødte og slog man AC Milan, FC Barcelona og Chelsea før Real Madrid venter i finalen. Spørgsmålet er så, hvem der trækker det længste strå her...

Hvem tror du vinder Champions League-finalen? Uanset hvad er der lagt op til et brag i Lissabon, når Real og Atletico tørner sammen. Vi har faktisk en mand på stadion, da Joltter er til en eksklusiv trial-session af Superfly med Nike, hvorefter den står på Champions League - så følg med på Facebook, Twitter og Instagram.