Vi sender vores Puma Tricks et kort visit på udstilling

I sidste uge præsenterede Puma deres Tricks kollektion. Et design der bygger på at synliggøre spillerne der bærer fodboldstøvlerne på banen. Og mens Balotelli, Fabregas og Co. kan nyde deres nye fodboldstøvler på banen, nyder vi denne lækre præsentationsbox som vi fik ind af døren med de nye Puma Tricks.

Fodboldstøvlerne har allerede fået debut i alle de store europæiske ligaer. Det gjorde de i sidste weekend da mange af ligaerne blev afsluttet med sidste spillerunde. Her fik de blandt andet en central rolle i den spanske liga, da Diego Godin scorede det udlignende mål i mesterskabsopgøret mellem Barcelona og Atletico Madrid. Godt nok var det med hovedet, men det var med hans nye evoPOWER Tricks støvler på.

Puma har til vane at gøre tingene på deres egen måde og gå lidt mod strømmen. Efter eget udsagn var det blandt andet derfor at Mario Balotelli valgte at gå over til Puma. Og han blev da også i den grad bekræftet i dette da han så de nye Tricks. I denne særlige præsentationsbox som bumpede ind af døren for et par dage siden, blive designet virkelig understreget.

Designet bygger på ideen om at gøre spillerne mere synlige på banen, særligt under VM. Og faktisk var VM-slutrunden også kilden til inspirationen af designet. Under VM i Frankrig i 1998 havde Rigobert Song nemlig været så fræk at optræde med en gul højre støvle og en rød venstre støvle. Sådan kunne han matche den Camerounske landsholdsdragt, der jo som bekendt er grøn, rød og gul.

Den eksklusive præsentationsbox, der altså vel og mærke ikke er den box man modtager støvlerne i normalt, kommer med de to par fodboldstøvler der er blevet overbelagt med pink og blå, nemlig evoSPEED og evoPOWER. Til VM vil en lang række stjerner spille i disse støvler. I evoSPEED vil blandt andre Agüero, Eto'o og Giroud optræde, mens Balotelli, Reus, Fabregas vil være blandt stjernerne der påfører sig Tricks designet.

evoPOWER er kollektionen der er lavet til den sparkeglade fodboldsspiler, som gerne vil have lidt ekstra slagkraft i sit spark. Således er støvlen udviklet med en særlig mikrofiber overdel med navnet Adap Lite der strækker sig med fodens anatomiske bevægelser. Hertil har de også udviklet en Gradual Stability Frame, der fungerer som sålens rygrad og gør fodboldstøvlen i stand til at bøje sig både op- og nedad. Pumas forskningshold fandt nemlig at fodens frie bevægelser kunne give et mere kraftfuldt spark.

Du kan bestille Puma evoPOWER Tricks nu - kun 1.359

evoSPEED på den anden side er Pumas letvægtsstøvle. Med en vægt på 198 gram er den ikke den letteste fodboldstøvle på markedet. Til gengæld er det en letvægtsstøvle der formår at kombinere fart med et behageligt fit og stor fleksibilitet, så man ikke bliver generet af alle mulige elementer, når man skal frem i verden.

Du kan bestille Puma evoSPEED Tricks nu - kun 1.359

Vi er ret vilde med Puma Tricks designet og med præsentationsboxen får designet lige et ekstra pift som vi simpelthen blev nødt til at dele med jer. Hvad synes du om det utraditionelle design? Er det lidt meget eller holder det?