Sells gør deres målmænd VM klar med Sells Competition

Op mod VM har der været stor fokus på de fodboldstøvler, som vil ramme det brasilianske græs til sommer - og det med rette. Der har været nogle virkelig spændende innovationer i omløb. Men nu giver Sells en virkelig god grund til at fjerne fokus fra fodboldstøvlerne over på målmandshandskerne. Se med når vi tager et kig på Sells' VM kollektion.

Sells har i 12 år specialiseret sig i de værktøjer og behov, som en målmand har på en fodboldbane. Derfor har Sells efterhånden også formået at opbygge en solid base af top målmænd, der har deres målmandshandsker som deres foretrukne. Hos Sells sættes handskens præstationsevne nemlig i 1., 2. og 3. prioritet og herefter kan man begynde at bekymre sig om det æstetiske look.

Find hele udvalget af Sells målmandshandsker lige her

Hvis der er noget målmænd er, så er det utrolig bevidste omkring de målmandshandsker de går til kamp med. Derfor opererer Sells med fire forskellige topmodeller, der på hver sin måde imødekommer forskellige målmandsbehov. Det drejer sig om Axis 360, Silhouette, Total Contact og Wrap. Og når blandt andre Begovic og Mignolet tager til VM i Brasilien har Sells sørget for at opdatere deres målmandshandsker, så skylden i hvert fald ikke kan skydes herover, hvis de ikke præsterer.

I bund og grund kommer alle fire handsker med de samme teknologier, der har gjort Sells' målmandshandsker så populære. Håndfladen er lavet med den efterhånden velkendte teknologisk avancerede Adhesion Ultra Latex, mens baghånden er lavet med Bio Flex zoner og Outlast teknologi. Bio Flex betyder at handsken er anatomisk designet, så den strækker efter håndens former. Outlast er et materiale der rent faktisk blev designet hos NASA til deres astronauter. Det er en temperaturregulerende teknolgi, der afgiver og optager varme når det er nødvendigt. Dermed vil hænderne bevarer en optimal temperatur under alle vejrforhold, varme som kolde.

Man kunne så fristes til at spørge: Hvorfor lave fire forskellige målmandshandsker, hvis de alle er lavet med samme materialer? Men ligesom med fodboldstøvler, skal det betragtes fra to perspektiver - et er fundamentet, som i bund og grund altid vil være det samme, noget andet er de små detaljer og præferencer, der gør forskellen fra en spiller til en anden og i dette tilfælde fra en målmand til en anden. Og det der først og fremmest adskiller handskerne fra hinanden er pasformen og cuttet omkring fingrene.

Sells' mest klassiske handske i deres sortiment er Axis 360. Denne handske er lavet ud fra de mest traditionelle parametre med et Classic Cut sammen med et Surround Cut. Classic Cut giver en helt standard flad håndflade med et stort latex område. Surround Cut gør at latex området fortsætter rundt om ydersiden af håndkanten og bagom håndryggen. Dette giver også ekstra komfort, da man undgår nogle af de syninger der ellers sidder ved dette område på en målmandshandske.

Forudbestil Axis 360 Elite Competition nu - kun 849,-.

Særligt ved denne model er også at den er den eneste med Outlast materialet mellem fingrene og denne handsker sørger derfor også for at yde ekstra temperaturregulering i Brasiliens klima. Til VM vil Simon Mignolet håbe på at kunne blive førstevalget i Belgiens trup med netop Axis 360.

Silhouette er Sells' anden kollektion og til VM vil Asmir Begovic og Asmir Avdukic optræde med denne model. Silhouette skiller sig særligt ud på grund i sit Negative Cut. Dette snit betyder at handsken er udviklet med indvendige syninger rundt om fingrene. Det giver et helt særligt fit, hvor handsken smyger sig om fingrene på en helt unik måde.

Forudbestil Silhouette Elite Competition nu - kun 699,-.

Snittet på Silhouette giver et anderledes greb om bolden og mange målmænd finder dette greb mere behageligt og ikke mindst sikkert. Ordet "Negative" kommer netop af det lidt alternative design med de indvendige syninger. Det er alitd svært at vurdere, hvad der er bedst da det i sidste ende kommer ned til personlige præferencer, men i hvert fald foretrækker Begovic og Avdukic over de andre.

Wrap repræsenterer velnok Sells' mest populære kollektion. Til VM vil Englands 2. målmand Ben Foster og Camerouns Charles Itandje bære netop denne målmandshandske. Det mest karakteristiske ved denne handske er dens Roll Finger Cut, der i bund og grund betyder at håndfladens latex er designet for at give optimal kontakt med bolden. Og det er heraf at navnet Wrap kommer. For håndfladens latex vikler sig maksimalt rundt om hånde og fingrene.

Forudbestil Wrap Elite Competition nu - kun 699,-.

På grund af designet er Wrap også en særlig behagelig målmandshandske at have på, da den formår at give plads til at hånden kan føle den støtte der er nødvendig, samtidig med friheden til at bevæge hænder og fingre. Handsken er forholdsvis rummelig uden at det bliver for meget og det er netop denne komfort der har gjort handsken populær hos mange målmænd.

Total Contact blev udviklet for at give et alternativt til det lidt mere rummelige fit der normalt har været standarden i målmandshandsker. Som navnet antyder giver Totalt Contact et langt tætter fit og formår at sidde helt tæt om hånden og fingrene. Rent faktisk kan Total Contact også betragtes som en komplet all-round handske. Snittet på Total Contact bygger nemlig på en fusion af ovenstående beskrevede. Sells kalder det Expanse Cut og det kombinerer altså det omviklende design fra Roll Finger, med det alternative Negative Cut og det helt klassiske snit.

Forudbestil Total Contact Elite Competition nu - kun 849,-.

Total Contact er altså på mange måde en komplet målmandshandske. Det er dog værd at bemærke at det tætte fit ikke altid give den samme følelse af komfort og sikkerhed, som man ellers er vant til i målmandshandske. Men når først man har vænnet sig til det, vil man dog helt sikkert have svært ved at gå tilbage til andre handsker. Det har Fraser Forster, Keylor Navas og Oliver Zelenica alle erfareret, som tager til VM med netop denne model fra Sells' sortiment.

Det æstetiske esignet på de fire VM handsker er bevaret på et diskret niveau og holder sig dermed til den sande Sells ånd. Kun enkelte farver pryder handskerne og det er naturligvis de brasilianske farver, så VM handskerne trods alt hylder værtsnationen. Overordnet set forbliver handskerne dog i hvid og sort. Det er dog en design retning har taget blandt andet for at bevare fokus på et andet område - nemlig kvalitet og præstationsevne.

Sells møder talstærkt op til VM. Hele otte spillere vil optræde med målmandshandsker ved VM og det ville have været ni, hvis ikke Victor Valdes var blevet skadet. Det skal blive spændende at se, hvor mange af deres handsker vi rent faktisk får at se i aktion i Brasilien. Hvad synes du om Sells' målmandshandsker? Lever de op til den ekspertise, som de går meget op i? Hvilken af de fire kollektioner foretrækker du at stå med?