Unisport shoppen Magista forvandlet for en nat og dag

Med en fuldstændig redesignet shop åbnede Unisport i nat døren op for et helt særligt Magista-event. Her fik de fremmødte nemlig helt eksklusivt muligheden for at blive blandt de absolutte første i verden til at eje den innovative Magista Obra. Og mange havde benyttet sig af den unikke mulighed for at tage et visit ind til shoppen på Vesterbrogade.

Køen var bestemt ikke at tage fejl af. Nogle havde endda udnyttet det gode vejr og slået lejr foran butikken allerede timer før klokken skulle slå 00.01. Og mens de spændte fremmødte ventede på ydersiden blev der arbejdet på højtryk for at få de sidste detaljer på plads i en total ommøbleret og redesignet Unisport/Magista shop.

Og faktisk bevarer shoppen sin makeover frem til kl. 18.00, hvor shoppen lukker igen og vender tilbage sit gamle design fra i morgen. Så hvis du har Magista kuller ligesom alle andre i dag, så skynd dig ind forbi shoppen på Vesterbrogade og få stillet lidt af dit behov, hvor du også har muligheden for at handle støvlen.

Men tilbage til i nat. For da klokken slog 00.01 blev døren åbnede op og de spændte fremmødte kunne endelig få indfriet deres forventninger. Vi har kendt til Nikes innovative fodboldstøvle siden den 6. marts, hvor de præsenterede støvlen i et storslået event i Barcelona. Vi måtte dog vente helt frem til den 22. maj med at kunne få lov til at levere fodboldstøvlerne og der er derfor ikke noget at sige til at fremmødet ved dette særlige Magista-event var talstærkt.

Udover at de glade fremmødte fik den unikke mulighed for at få sit eget par Magista Obra før alle andre var der også mulighed for at blive lidt mere bekendt med Magista støvlen. Således var Jakob og Joltter også mødt frem for at tale om deres førstehåndsindtryk af den innovative fodboldstøvle.

Magista Obra er en del af Nikes VM line-up og som en lille ekstra ting var shoppen også udstyret med nogle af Nikes VM landsholdstrøjer og i det store hele så det ud til at de fremmødte var fuldt ud tilfreds med de noget utraditionelle omgivelser i Unisport shoppen.

ALT_TAG

Shoppen lukkede kl 02.00 og åbnede op igen kl. 10.00 i morges som den plejer. Resten af dagen vil Magista omgivelserne som sagt blive bevaret, men allerede i morgen vil Unisport shoppen være tilbage i sine vante omgivelser. Så hvis du har et par timer du skal dræbe, så kan du da skynde dig ind forbi shoppen og få en lille bid med af denne helt særlige Magista dag.