Et nærmere kig på FC Barcelonas nye hjemmebanetrøje

I går kunne Nike afsløre FC Barcelonas nye hjemmebanetrøje. Med Barcelonas trøje for den kommende sæson, graver Nike dybt i klubbens kultur og har designet en hjemmebanetrøje, der repræsenterer klubbens stolte historie og traditioner. Vi har taget et nærmere kig på "Blaugrana" trøjen.

Se det store udvalg af FC Barcelona trøjer - klik her

Efter en lang række succesfulde sæsoner har FC Barcelona de seneste par sæsoner haft lidt svært ved at finde fast grund at gå på. Men nu er det tid til at komme tilbage på rette spor og det har Nike brugt som inspiration til at designe Barcelonas nye hjemmebanetrøje. De har nemlig lavet en trøje i et helt klassisk design der går tilbage til de gamle dyder i den catalanske klub.

Se vores kæmpe udvalg af Barcelona trøjer her

En af de mest bemærkelsesfærdige ting ved den nye trøje er farverne fra Senyeras flag i den åbne V-hals. Det er nemlig første gang at dette betydningsfulde flag bliver brugt som en del af designet. På bagsiden af trøjen har Nike placeret det karakteristiske "Barca" i Senyera gul med klubbens unikke skrift. På indersiden har de også inkorporet en del af klubbens identitet med mottoet "Mes que un Club" (Mere end en klub) og årstallet for klubbens grundlæggelse.

Find din nye Barcelona trøje i dag! Klik her

Nike og FC Barcelona har været i et lykkeligt ægteskab siden Nike overtog fra Kappa i 1998. Allerede i 1999 blev Nike og Barcelona cementeret som helt særligt da Nike fik æren af at lave en hyldest trøje for klubbens 100 års jubilæum. Siden har Nike sørget for utrolig mange flotte Barcelona, men denne nyeste udgave forsøger altså virkelig at fremhæve klubbens identitet.

Det gør den blandt andet også ved at fremhæve "Blaugrana", som er en reference til FC Barcelonas sande farver og særligt med de lidt bredere striber, kan Nike virkelig fremhæve Barcelonas stolte farver, der også kommer i en lidt mørkere og fremhævede version.

Som alle Nikes trøjer kommer denne klassiske FC Barcelona trøje også med Nikes Dri-FIT teknologi. Alle der har prøvet at spille med Dri-FIT kan nikke genkendende til at tøjet virkelig bevarer en komfort, ved at holde sig tøj og samtidig holde kroppens temperatur på et optimalt niveau.

Bestil din FC Barcelona trøje nu!

Hvad synes du om FC Barcelonas nye hjemme. Den omfavner en stor del af den catalanske identitet og der er ingen tvivl om at Messi, Neymar og Co. vil bære trøjen med stolthed i den nye sæson.