Adidas er klar til Champions League Finalen 2014

Hvert år ser fodboldfans frem mod en særlig begivenhed. En begivenhed som alle fodboldspillere rundt omkring i verden, drømmer om at være en del af: Champions League Finalen. Enhver fodboldfan kan nikke genkendende til de kuldegysninger man får, hver gang Champions League hymnen spiller. På lørdag vil den lyde for sidste gang i denne sæson og Adidas har udstyret klar til finalen.

For første gang nogensinde vil en champions league finale foregå mellem to hold fra samme by. Real Madrid kvalificerede sig for første gang i 12 år til Champions League finalen, da de på overbevisende vis sendte forhåndsfavoritterne fra Bayern München ud i kulden og fik dermed deres revanche fra forrige sæson, hvor Bayern München slog Real Madrid ud i semifinalen.

På den anden side står Atletico Madrid for blot anden gang i klubbens historie i en Champions League finale og der er ingen tvivl om klubbens sult efter succes. Efter at have slået FC Barcelona ud i semifinalen er Diego Simeones tropper klar til at indtage Lissabon på lørdag. De øjner samtidig muligheden for at skabe historie i Atletico Madrid, ved at vinde deres første The Double efter at de sikrede sig det spanske mesterskab i lørdags.

Adidas har i mange år været officielle sponsorer til UEFA Champions League og det har blandt andet betydet at de leverer den officielle kampbold. Bolden som vil blive brugt i finalen blev første gang taget i brug i kvartfinalerne og er designet med finalens værtsby som inspiration. Den er udviklet med den efterhånden velkendte Thermabonding-teknologi, som basalt set smelter boldens overflade sammen, så syningerne kan sidde på indersiden og dermed skabe en bold med rundere form.

Du kan købe Champions League finalebolden her - kun 999,-.

Udover den officielle finalebold, så har Adidas dog også sørget for at udstyre deres spillere med deres absolut nyeste fodboldstøvler. Derfor har de givet grønt lys til spillerne med Adidas fodboldstøvler at gå i krig med deres Battle Pack og her har Adidas snakket med en række af de Real Madrid spillere, som vil gå til finalen med deres nye Battle Back fodboldstøvler.

Angel Di Maria har personligt haft en af sine bedste sæsoner i Madrid og at det kan kulminere med finalen i Champions League er noget helt specielt for ham og for klubben: "Da jeg kom til klubben indså jeg hvor vigtigt Champions League er for klubben. Det er det vores fans hungrer efter og nu, hvor vi er nået hele vejen til finalen kommer vores supportere hele tiden over til os og fortæller os at vi skal vinde for dem og for Real Madrid.

En anden spiller der virkelig også har formået at træde frem i lyset i denne sæson er midtbanespilleren Illarramendi. I sin første sæson for kongeklubben har den defensive midtbanemotor haft en fin sæson med masser af optrædender og han håber naturligvis også at hans første sæson i den hvide trøje kan slutte af med pokalen med de store ører: "Det bliver svært, men hvis hele holdet holder sammen, så har vi nogle virkelig gode spillere og der er en fantastisk stemning i omklædningsrummet."

ALT_TAG

Når Champions League finalen fløjtes i gang kl. 20.45 på lørdag, så vil Adidas have sørget for at udstyre både finalen og spillerne med det bedste udstyr. Både F50, Predator, 11Pro og Nitrocharge fra den spritnye Battle Pack vil komme i aktion og det skal blive spændende at se, hvordan det dristige design tager sig ud på banen. Hvordan lyder dine forudsigelser om Champions League finalen?