Adidas hylder traditionerne med Chelseas nye udebanetrøje

Chelsea måtte i sidste ende løbe tomhændet ud af denne sæson. Nok ikke noget der har gjort "The Happy One" særlig glad. Til gengæld ser Chelsea nu fremad mod en ny sæson med masser af succes og her har Adidas hjulpet dem på vej ved at præsentere deres nye udebanetrøje, der kommer i den velkendete gule farve.

Som opfølgning til deres "Forever Blue" kampagne ved præsentationen af Chelseas nye hjemmebanetrøje, har Adidas endnu engang gravet helt ind til klubbens hjerte og designet en udebanetrøje, der i lige så høj grad omfavner stabens, spillernes og ikke mindst fansenes kærlighed til klubben.

Vil du også hylde traditionerne i Chelsea? Så forudbestil udebanetrøjen nu - kun 599,-

Det gule udebanesæt har nemlig være med til at skabe minder for Chelsea lige fra 60'erne og 70'erne med Peter Osgood, til en række mindeværdige oplevelser med Clive Walker i 80'erne, Gianfranco Zolas legendariske tid i Chelsea op gennem 90'erne og senest da Frank Lampard og Chelsea hev FA Cup trofæet med hjem til London i 2009.

Det er tydeligt at Adidas har ladet sig inspirere af disse minder og designs, som tidligere har udgjort Chelseas udebanetrøje. Og for at hylde de klassiske minder fra "gamle dage" har Adidas endda også udstyret trøjen med en klassisk polo inspireret krave, der giver et strejf af et retro look.

Du kan allerede nu forudbestille Chelseas udebantrøje til 2014/15 - kun 599,-

Ligesom på hjemmebanetrøjen er Chelseas sidder Chelseas logo naturligvis over hjertet. Dette logo er er klubbens femte i rækken af redesignede logoer og blev designet samme år som klubben fyldte 100 år i 2005.

Chelseas udebanetrøje er ligesom alle andre Adidas trøjer udstyret med de bedste teknologier, der skal sikre at spillerne kan yde på deres absolut højeste niveau. Således sørger ClimaCool teknologien for at trøjen holdes tør ved at være vand-, sved og fugtafvisende. På den måde bevarer trøjen også en let vægt, der også gør den behagelig at bære under hele kampen.

Støt London klubben fra Chelsea ved at forudbestille udebanetrøjen nu - kun 599,-

"The Happy One" var nok gladere i starten af sæsonen end slutningen af den, men nu kan han starte på en frisk og Adidas har hjulpet ham og Chelsea på vej at hylde nogle af de mest succesfulde minder i klubben med det gule udebanesæt. Hvad synes du om designet på Chelseas nye udebanetrøje? Lever det op til dine forventninger?