Risk Everything t-shirts giver dig styrke, mod og selvtillid

For Nike er der ingen vej udenom denne sommer. Det handler om at sætte det hele på spil. Risk Everything har det lydt gentagende gange fra Nike og derfor har de også skabt en hel kollektion af tøj, der afspejler kampagnens budskab.

Med Magista og Superfly har Nike virkelig forsøgt ikke bare at vise det, men også at gøre det - at satse alt. De to fodboldstøvler repræsenterer en ny æra på markedet og derfor har Nike valgt at opfordre alle fodboldspillere til at gøre det samme. Fodbold er et spil med masser af passion, vilje og talent og der er ingen grund til at holde det tilbage.

Du kan finde de lækre Risk Everything t-shirts her - kun 179,-

Hvad enten du spiller på det højeste niveau til VM, i din lokale klub eller nede i buret med vennerne, så skal man være villig til tage risici og det budskab er universelt. Derfor har Nike lavet en række t-shirts med forskellige print på forskellige sprog, med samme budskab: Sats alt.

Du kan finde de lækre Risk Everything t-shirts her - kun 179,-

De fire trøjer i kollektioner er lavet i et enkelt design med et print i midten af forskellige dyr. Og det er velsagtens ikke helt tilfældigt at Nike lige har valgt en hest, bjørn og løve til at fremstå som det grafiske print. Alle tre dyr symboliserer nemlig ting som styrke, frihed, mod og selvtillid.

Og det er vel netop sådanne egenskaber at spillere som Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney og Neymar Jr. besidder. Netop disse tre spillere har været frontfigurer for Nikes "Risk Everything" kampagne der har bestået af en række videoer og altså t-shirts som disse.

Du kan finde de lækre Risk Everything t-shirts her - kun 179,-

En af de videoer er denne "Show your skills" video der viser alle de aspekter ved sporten som vi elsker så højt. Alt fra geniale tekniske detaljer, til tacklinger der synger, til redninger i verdensklasse og selvfølgelig vidunderlige mål. Alle ting som vi håber at blive vidne til ved dette VM i Brasilien.

Nikes Risk Everything t-shirts afspejler lige præcis det budskab som kampagnen kommer med. Og de gør det endda både på fransk, tysk og engelsk. Symbolikken er da heller ikke til at tage fejl af med det grafiske print af bjørne, heste og løver. Hvordan satser du det hele på banen? Hvad er dine spidskompetencer?