At. Madrid spillere træner i VM fodboldstøvler fra Nike, Adidas og PUMA inden CL-finalen

Champions League-finalen er lige om hjørnet, og Atletico Madrid varmede i går op til den store begivenhed, hvor flere af spillerne havde hevet de nyeste fodboldstøvler fra Nike, Adidas og PUMA på fødderne.

Op til VM har vi været så heldige at se helt nye VM-kollektioner fra både Nike, Adidas og PUMA, og selv om de egentlig er beregnet til at blive vist frem i Brasilien får VM fodboldstøvlerne formentlig alle en tidlig debut i denne særlige CL-anledning.

Med på træningsbanen havde Atletico Madrid-spillerne nemlig både den nye Nike Mercurial Superfly, Nike Magista Obra, Magista Opus samt PUMA evoPOWER Tricks og Adidas' Battle Pack - og mon ikke der er nogle folk hos Nike, Adidas og PUMA der håber på, at netop deres fodboldstøvler kan blive afgørende i Champions League-finalen - og måske sikre en historisk triumf for Atletico Madrid?

Ikke nok med at vi fik et kig til Superfly på fødderne af Javier Manquillo og Magista Obra på bl.a. Toby Alderweireld, så kunne Thibaut Courtois også give os et af de første støvlespots af den nye Magista Opus, som i mange henseender minder meget om den nu pensionerede CTR360 Maestri III fodboldstøvle.

Men det er ikke kun Nike, der viser sig frem på Atleticos hold - vi så nemlig også Koke, David Villa og Filipe Luis i deres Adidas Battle Pack fodboldstøvler, samt Diego Godin og Gabi med PUMA Tricks fodboldstøvlerne på fødderne. Med andre ord bliver det en farverig omgang, når Atletico Madrid går på banen i Lissabon på lørdag.

Vi glæder os rigtig meget til at se, hvilke fodboldstøvler der dukker op i Champions League-finalen - og indtil da vil vi gerne vide, hvad dit valg af fodboldstøvler ville være, hvis du skulle spille så afgørende en kamp. Del dine tanker med os herunder.