Nike hylder Magista og Superfly med Championship Pack

For Nike handler VM og fodbold om meget mere end fodboldstøvler. Det er i lige så høj grad et spørgsmål om at udtrykke sig selv og sin passion for spillet. Derfor har Nike taget inspiration fra deres nye innovative fodboldstøvler og lavet Championship Pack.

Til VM vil vi være vidne til nogle sande revolutioner, når spillere fra hele verden hopper i Nikes innovative Magista og Superfly fodboldstøvler. Det vil dog ikke kun være på fodboldbanen at de vil regere skolandskabet. Nike har nemlig viderført det skarpe design fra deres VM line-up og overført dem til en række af deres populære sneakers i en kollektion de kalder Championship Pack.

Championship Pack indeholder en række sneakers og vi får en hel bunke af dem på lager. Det drejer sig om Nike Freee Flyknit Chukka, Nike Air Max 1, Nike Roshe Run HYP, Nike Air Max 90 Jacquard og Nike Tiempo '94. Dermed samler Nike en række af deres absolut mest ikoniske sneakers og der er da ikke noget at sige til at de kalder kollektionen for Championship Pack.

Nike Free Flyknit Chukka er skoen der integrerer nogle af Nikes mest populære teknologier. Overdelen er lavet med den barfodsfremmende Flyknit, som vi i fodboldverdenen virkelig har lært at kende gennem de seneste par måneder. Samtidig er skoen udstyret med Flywire, så den tilbyder et helt tæt og personligt fit. Flywire kender vi isære fra Nikes Superfly fodboldstøvler, og er blandt andet også integreret i den seneste Superfly IV.

Sålen er den samme som vi kender den fra en række andre sko fra Nike Free kollektionen og derfor vil denne sko også føles utrolig behagelig tile både dagsbrug og til sport. Skoen kommer i to forskellige farvevarianter og som nævnt er designet inspireret af de dristige farver fra Nikes VM fodboldstøvler.

En anden af Nikes populære sko er Roshe Run som trods sin korte levetid har indvundet stor popularitet blandt sneaker-elskere. Den lå derfor også lige til højrebenet da Nike skulle lave Championship Pack. Skoen er ligesom Nike Free en perfekt kombination af kvalitet og design og kan derfor både benyttes til daglig brug eller som løbesko. Også denne Roshe Run kommer i to farveglade varianter og lver i den grad op til sit ry som en sko der går efter et unikt design.

Og så kan vi naturligvis ikke komme udenom en sand legende når det kommer til Nike sneakers. Her taler vi selvfølgelig om Nike Air Max 1. Tidligere på året fejrede Nike 27 år med Air Max og nu gør de altså også skoen med maksimum stødabsorbering til æresmedlem af Championship Pack der hylder en af de absolut mest populære sportsgrene i verden.

Som en ekstra udgave har Nike også tilføjet Air Max 90 Jacquard. Den gamle strikketeknik giver unikke designmuligheder til den ikoniske sneaker og den kommer således også kun i et enkelt lag i modsætning til de traditionelle Air Max sneakers. Samtidig har Nike tilføjet en lettere phylon sål, for at øge komforten og ikke mindst større fleksibilitet i skoen.

Ingen Championship Pack uden Tiempo '94. Kollektionen der repræsenterer Nikes første fodboldstøvle ved VM i 1994 er gået hen og blevet synonym med Nike. Skoen er et perfekt udtryk for en tidsløs sneaker der aldrig vil gå ud af mode og også i denne kollektion formår Nike at inkoporere nogle af de elementer, der har gjort Tiempo '94 til en af de mest populære sneakers i flere årtier.

VM handler om meget mere end fodboldstøvler. Nike har lavet denne Championship Pack for at hylde en af verdens mest populære sportsgrene. De har derfor ladet sig inspirere af deres VM fodboldstøvler og overført det til en række af deres mest populære sneakers. Hvad synes du om resultatet? Hvilken model er din favorit?