Warrior hylder arv og loyaliet i Sevillas nye hjemmebanetrøje

Sevilla har haft oplevet en lille genfødsel i denne sæson, hvor de kunne løfte trofæet i Europa League for første gang siden 2006 og de endte som nr. 5 i den hjemlige liga. Det var Warriors første år sammen med Sevilla og de bygger videre på det succesfulde år ved at præsentere næste sæsons hjemmebanetrøje.

Sevilla er en stolt spansk klub med stolte traditioner. Som Spaniens anden ældste klub, er Sevilla FC bygget på et solidt fundament. Store fodboldsspillere har optrådt for klubben og det er netop nogle af disse legender, som Warrior har fundet inspiration til Sevilla FC's nye hjemmebanetrøje.

Du kan forudbestille den nye Sevilla FC hjemmebanetrøje her - kun 499,-

Designet er nemlig inspireret af trøjen fra sæsonen 92/93, hvor en række af legender optrådte på holdet. Det var nemlig i denne periode at Davor Šuker, Diego Simeone og Diego Maradona stadig spillede i Sevilla FC. På den måde kombinerer den nye hjemmebanetrøje det bedste fra fortiden, med et moderne og nutidigt design, der omfavner succesen fra samarbejdet.

De to striber på højre skulder er således direkte taget fra 92/93 trøjen, mens linjen der løber ned langs højre side er repræsentation af den loyalitet som de andalusiske fans har til deres klub, Sevilla FC. Den røde linje er et helt centralt budskab i den nye trøje, som Warrior er stolte over at kunne være en del af. Anfører Ivan Rakitic er da heller ikke skuffet over det resultat Warrior har leveret: "Jeg er overbevist om at vi er i stand til at vinde mange trofæer i fremtiden, med de spillere vi har. Og jeg er sikker på at denne trøje og inspirationen vbag den vil hjælpe os på vej mod at opfylde det mål."

Også træner Una Emery mener at Sevillas nye trøje yder den retfærdighed til klubben som det kan forventes: "Denne trøje hylder vores arv samtidig med at indeholde de teknologiske elementer, der kan give spillerne lidt ekstra."

Du kan forudbestille den nye Sevilla FC hjemmebanetrøje her - kun 499,-

Og netop det teknologiske aspekt er Warrior naturligvis ikke gået på kompromis med. De har sørget for at udstyre trøjen med deres karakteristiske War-Tech, som er et åndbart materiale der sørger for at holde trøjen tør og spillerens temperatur på et niveau, hvor de kan yde deres optimale.

Du kan forudbestille den nye Sevilla FC hjemmebanetrøje her - kun 499,-

Sevilla FC er en traditionsrig klub og fansenes forhold til klubben bygger på en årelang loyalitet, der ikke brydes af lidt modgang. Det har Warrior sørget for at omfavne ved at inddrage det i designet til den nye hjemmebanetrøje for 2014/2015. Hvordan synes du at Warrior har gjort det med deres 2. trøje til Sevilla?