Weekendens støvlespots: Debut til Magista, Superfly og Tricks

Så fik vi afsluttet de sidste europæiske ligaer og mangler kun Champions League før fodboldfeberen for alvor vil tage fart ved VM i Brasilien til juni. Vi har zoomet ind på fodboldstøvlerne fra weekendens kampe og vi skal da lige love for at der var nogle spændende ting i aktion. Se med her.

Lukas Podolski (Arsenal) - Adidas F50 Adizero Vi starter i den engelske FA Cup, hvor Arsenal vandt deres første trofæ siden 2005, hvor de også vandt i FA Cup'en. Til lejligheden havde Lukas Podolski fået designet et helt særligt par af sine F50, som også indeholdt en hilsen til hans gode ven Michael Schumacher der i øjeblikket kæmper for livet efter en tragisk skiulykke. På venstre støvler står der således "Keep Fighting Michael".

Robin van Persie (Holland) - Adidas F50 Adizero/AdiPOWER Earth Pack Robin van Persie sikrede i weekenden at Hollands optakt til VM ikke skulle starte helt forfærdeligt da han scorede det udlignende mål i deres træningskamp mod Ecuador. Her var han samtidig hoppet i sine specielt designede F50 Adizero støvler med adiPOWER sål. Designet er taget fra Earth Pack og han halter altså en lille smule efter. Men mon ikke han nok skal nå at få et par Battle Pack inden VM starter?

Neymar Jr. (FC Barcelona) - Nike Mercurial Vapor IX FF '06 I den spanske lige blev mestrene fundet på mest dramatiske vis da Atletico i fjendens hule hev sit 10. mesterskab hjem med et uafgjort resultat. Det fjernede dog ikke fokus fra at Neymar pludselig er hoppet fra Hypervenom til Mercurial. Og hvad skal vi så lægge i det? Havde han bare glemt sine Hypervenom derhjemme? Havde han bare lige lyst til at spille med Mercurial den dag? Skal han nu til at spille i Superfly til VM? Det bliver spændende at se, hvad det betød.

Andres Iniesta (FC Barcelona) - Nike CTR360 Maestri III Andres Iniesta var det helt store navn da Nike præsenterede deres nye Magista Obra fodboldstøvle. Og mens Magista rent faktisk fik sin officielle debut på fødderne af en række spillere i weekenden, så hvade Iniesta valgt at holde sig til sine Maestri. Og så kan man jo spørge sig selv, hvorfor ikke at han havde valgt Magista, nu hvor han ret faktisk havde muligheden? Vi undrer os da i hvert fald lidt over at Iniesta stadig spiller i Maestri.

Arda Turan (Atletico Madrid) - Nike Magista Obra Over på det andet hold, havde Arda Turan nemlig ikke tænkt sig at vente et minut længere med at få Magista ud på grønsværen. Og selvom at Atletico Madrid kunne fejre dagen med det spanske mesterskab, så fik kampen nok ikke lige den udvikling Turan havde håbet på. I sin første kamp med Magista måtte han nemlig lade sig udskifte med en hofteskade og det er nu usikkert om han når at blive klar til lørdagens Champions League finale. Interessant ved Turans Obra er at sålen ikke bærer rundt på det nye 360 graders rotationssystem, som Nike har udstyrert Magista Obra med. I stedet kunne det se ud som om at Turan har valgt at benytte sig af Intertract sålen, som vi kender fra nogle af de tidligere Total90 Air Zoom modeller.

Mario Götze (Bayern München) - Nike Magista Obra En anden spiller der har haft en central rolle i Nikes præsentation af Magista Obra er Mario Götze og ligesom Turan ville Götze da heller ikke lade vente på at give debut til sine Magista Obra. Han fik således lov til at benytte den i pokalkampen mellem Bayern München og Dortmund og de fik en lidt bedre debut end hos Turan. Götze spillede en fin kamp og kunne løfte sin anden pokal i sin tid med Bayern München.

Cesc Fabregas (FC Barcelona) - Puma evoPOWER Tricks Nike er dog langt fra de eneste der kunne præsentere deres nye fodboldstøvler i weekenden. I sidste uge præsenterede Puma deres nye Tricks kollektion, som vil pryde VM billedet fra Pumas side. Der er dog allerede givet frit løb til disse støvler og heriblandt var Fabregas naturligvis blandt dem der var hoppet i sine to-farvede fodboldstøvler.

Santi Cazorla (Arsenal) - Puma evoSPEED Tricks Over i den engelske pokalfinale mellem Arsenal og Hull stod der også Puma Tricks på programmet. Heriblandt var Santi Cazorla der også havde skiftet sin tidligere evoSPEED's ud med den helt nye Tricks version af evoSPEED. Cazorla var første målscorer i Arsenals vilde comeback og mon ikke han var ret tilfreds med at score sit første mål i Tricks.

Mario Balotelli (AC Milan) - Puma evoPOWER Tricks Også vores allesammens Super Mario var hoppet i de nye Tricks. I den sidste runde af den italienske Serie A kunne AC Milan runde en historisk dårlig sæson af med en sejr på 2-1. Balotelli var ikke blandt målscorerne, men han tog da i hvert fald prisen (igen) for at være den mest farverige personlighed på banen.

Ivan Franjic (Australien) - Nike Mercurial Vapor Superfly IV Vi nærmer os VM med lynets hastighed og vi ved også at vi vil komme til at se en masse nye fodboldstøvler i Brasilien. En af dem er Superfly, men spillerne skal selvfølgelig også lige bruge noget tid til at spille den til. Vi ved allerede at store stjerner som Cristiano Ronaldo, Franck Ribery og Kevin Prince-Boateng vil spille i Superfly, men på australiens træningsanlæg løber Ivan Franjic rundt lige nu og varmer sine Supefly op. Det bliver vildt!

Weekenden kunne i den grad byde på en lang række nye fodboldstøvler. Det mest interessante var nok debuten til Magista Obra, som efterhånden har været længe undervejs. Og så behøvede vi ikke engang at vente helt til VM med at se dem. Nu bliver det spændende at se, hvor mange der vælger at spille i deres nye fodboldstøvler ved Champions League finalen på lørdag. Hvilke støvlespots har du gjort i denne weekend?