Nike og AS Monaco indgår i samarbejde om nyt spillertøj

Det er ikke for sjov, det der foregår over i Monaco i øjeblikket. Den nylige rigmandsklub har i den grad planer om at indtage ikke bare Frankrig, men hele Europa. Og for at vise at de mener det alvorligt har AS Monaco netop skrevet under på et samarbejde med Nike, der i første omgang frem til 2019 skal designe Monacos spillertrøjer. Og Nike vil ikke spilde deres tid. Derfor har de netop præsenteret AS Monacos nye hjemmebanetrøje for næste sæson.

Klubben fra fyrstedømmet Monaco blev grundlagt tilbage i 1924 som AS Monaco FC. Det var dog ikke før 1961 at klubben for alvor gjorde sig bemærket på den franske fodboldscene. Det var nemlig året, hvor AS Monaco vandt deres første franske mesterskab. Det var dog ikke det eneste bemærkelsesværdige der skete i klubben denne sæson. Det var nemlig ligeledes første gang at Monaco optrådte i, hvad der senere er blevet deres karakteristiske Rød/Hvide diagonale design.

Du kan forudbestille den nye AS Monaco FC hjemmebanetrøje her - kun 599,-

Det er præcis denne milepæl Nike har gravet ned efter da de fik ansvaret for at designe AS Monacos nye hjemmebanetrøje. Trøjen hylder nemlig på mange måder det design, der startede hele den succesfulde æra for klubben fra det konstituerede monarki. Således er Nike gået tilbage til at farve ærmerne i hvid mens det Rød/Hvid diagonale design er bevaret på selve kroppen.

Mens Nike hylder de succesfulde 60'ere, så kommer de også ind til dette samarbejde med nye visioner. AS Monaco er nemlig ikke bare en klub der stiller sig tilfreds med at mindes fortidens succes - det er en klub med ambitioner om at vende tilbage til toppen og derfor har Nike redesignet Monacos logo, så det udstråler lige præcis de ambitioner og den identitet, som klubben besidder.

Fundamentet er således bevaret med de Rød/Hvid farver og kronen der topper klubskjoldet. Til gengæld er farverne og designet gjort mere livligt og nutidigt. Samtidig er de tidligere initialer ASM FC erstattet med AS Monaco FC, for at gøre klubbens stolthed mere synlig.

Du kan forudbestille den nye AS Monaco FC hjemmebanetrøje her - kun 599,-

Med skiftet til Nike får Monaco dog ikke blot en hjemmebanetrøje med nyt design. De får også et spillersæt der er udstyret med de absolut bedste teknologier fra Nikes laboratorium. Tøjet er således naturligvis lavet med Nikes Dri-FIT teknologi, der sikrer tøjets lave vægt ved at gøre stoffet afvisende over for sved, vand og fugt. Samtidig har trøjen en række laserskårede ventilationshuller langs siderne og distriburer luften indvendigt så spillerne bevarer den rette temperatur.

Også selve teknikken bag udviklingen er opdateret med Nikes nye dobbelt-striknings teknik, som både indeholder bomuld og genbrugt polyester som giver en blødere og mere behagelig trøje. Som et nyt tiltag laver Nike ikke deres trøjer med lange ærmer længere. I stedet imødekommer de et behov fra spillerne om at spille i baselayer, hvilket betyder at Nike har udviklet en række baselayer produkter, der passer til trøjerne og shorts.

Du kan forudbestille den nye AS Monaco FC hjemmebanetrøje her - kun 599,-

AS Monaco er godt i gang med at bygge et nyt imperium op og med Falcão, Rodriguez og alle de andre stjerner er Monaco så småt klar til at indtage Europa. Det fundament har de nu bygget videre på ved at sørge for at sportsmærke giganten Nike skal levere Monacos trøjer som minimum frem til 2019. Hvordan synes du at Nike har gjort det med deres første trøje til klubben fra fyrstedømmet Monaco?