Unisport look of: Nike - sommeren banker på døren

Sommeren 2014 vil være helt speciel for alle fodboldtilbedere. Det er nemlig her at verdens største fodboldbegivenhed finder sted og det bliver absolut ikke mindre legendarisk at det i denne omgang afholdes i et af fodboldens absolutte hovedstæder - Brasilien. Er du klar til at tage sommeren ved hornene?

Risk Everything har det lydt gentagende gange fra Nike gennem de sidste par måneder. Til sommer handler det om at skille sig ud fra mængden og tage chancer. Nike hjælper dig på vej, ved at tilbyde fodboldtøj fra den øverste hylde, både på design og kvalitet. Og vi kan heller ikke komme udenom at designet er højst inspireret af den brasilianske VM værtsnation.

I en lang række af trøjer, shorts og fodboldstøvler har Nike således malet deres kollektioner med de karakteristiske gule og grønne farver, som vi kender så godt fra det fodboldglade land fra Sydamerika. Og mens designet virkelig får dig til skille sig ud fra mængden i deres strålende farver så er Nikes trøjer fra denne sommer kollektion også lavet med de bedste teknologier.

Køb denne GPX t-shirt i Grøn/Gul. - kun 269,-

Køb Nike shorts i Sort/Gul. - kun 269,-

Tøjet kan bruges til fritid, men kan naturligvis også bruges på træningsbanen og her har Nike naturligvis også sørget for at sættet kan fuldendes helt ned til valget af fodboldstøvler. Her findes de brasilianske farver nemlig både på Hypervenom kollektionen, men også i særdeleshed også i Mercurial, hvor Nikes Fast Forward '06 model i høj grad er en hyldest til de brasilianske farver.

Vil man gå hele vejen kan man også vælge at anskaffe sig nogle af de populære Trusox, som vi efterhånden kan se på en lang række af de største stjerner rundt om i verden. Sokkerne er udviklet for at danne friktion mellem dine fødder og dine fodboldstøvler, så du ikke længere skrider rundt nede i selve støvlen. Et enkelt, men helt revolutionerende koncept i fodboldverdenen.

Køb Mercurial Vapor FF '06 her - kun 1.349,-

Køb de populære Trusox i netop den farve du skal bruge her - kun 249,-

Er du klar til sommeren? Nike har i hvert fald sørget for at du ikke har nogen undskyldninger for ikke at være det. Deres brasiliansk inspirerede sommerkollektioner giver dig muligheden for at gå sommeren i møde med det bedste udstyr. Er Nikes sommerkollektion noget for dig?