Unisport WebtV: Nike Magista Obra anmeldelse

Nike Magista Obra er resultatet af fire års udvikling og innovation, og Nike siger selv, at Magista med sin Flyknit-overdel og Dynamic Fit Collar vil revolutionere den måde vi tænker fodboldstøvler på. Vi har haft Magista Obra til test - og i dag falder dommen.

Ved lanceringseventet i Barcelona af den nye Nike Magista Obra fodboldstøvle blev verden præsenteret for en række af nye Nike-teknologier, som amerikanerne mener vil revolutionere fodbold. Her fik vi også lov at prøve den nye Magista, og siden da har vi ikke kunne vente med rent faktisk at gennemteste fodboldstøvlen.

Det har vi endelig fået mulighed for, og derfor kan du i dag se vores anmeldelse af Nike Magista Obra. Jakob har spillet i fodboldstøvlen i alle slags vejr, og har lært at kende Magista rigtig godt - og lad det være sagt med det samme; stemningen er bestemt positiv, da dommen falder.

Her kan du høre, om Magista Obra kan leve op til de høje forventninger, som både Jakob og Joltter har haft til fodboldstøvlen siden de prøvede den for første gang til lanceringen af Magista i Barcelona. Samtidig fortæller Jakob, hvorfor det i hans øjne er pasformen, der for ham er den største force og den ægte revolution. Alt det og meget mere i vores anmeldelse herover.

Stemningen omkring Nike Magista Obra er da også rigtig god, og vi er rigtig mange, der glæder os enormt til at den lander. For at dele passionen med jer har vi lavet vores Unisport-butik på Vesterbrogade 4 om til en unik Magista-shop, hvor du d. 22. maj kl. 00.01-02:00 kan komme ind og købe Magista og dermed blive en af de første i Danmark til at eje den.

Besøg vores Unisport Magista Shop på Vesterbrogade 4 i København torsdag d. 22. maj kl. 00.01-02.00 og bliv en af de første til at få din Magista.

Hvad synes du om Nike Magista Obra, og glæder du dig lige så meget som os til at den nye fodboldstøvle lander? Vi hører i alle fald meget gerne dine tanker i boksen lige herunder nyheder samt på Facebook, Twitter eller Instagram.