Adidas adiPURE 11pro Battle Pack går imod strømmen

Vi er kommet til et sidste særligt indblik bag Adidas tanker om Battle Pack og vi slutter af med fodboldstøvlen, der på mange måder er sand all-round støvle fra Adidas silo. Adipure 11Pro er lavet til den slidstærke midtbanekontrollør med det fulde overblik og derfor fortjener støvlen også et ekstraordinært design.

Adidas 11Pro støvle står på mange måder i skyggen af Adidas' andre populære siloer som F50 og Predator. Men 11Pro er absolut ikke glemt af Adidas selv og for at yde den retfærdighed som 11Pro fortjener, har Adidas ikke nøjedes med at give støvlen en Battle Pack make over. Støvlen kommer også med forbedringer, der gør Adipure kollektionen stærkere end aldrig før.

Forudbestil den nye Adipure 11Pro Hvid/Sort nu - kun 1.119

Battle Pack kommer med et budskab om at det enten er alt eller intet. Spillerne der vælger 11Pro er i høj grad en repræsentation af netop denne mentalitet. Med spillere som Toni Kroos, Philipp Lahm og Frank Lampard er der ingen tvivl om at 11Pro er en fodboldstøvle for dem der er villige til at løbe de ekstra meter for at vinde.

Teknisk kommer støvlen ikke længere med den karakteristiske læderoverdel. I stedet har Adidas tyet til deres Hybridtouch, som er et læderemulerende mikrofiber materiale, der har efterhånden befinder sig på alle Adidas' fodboldstøvler. Adipure handler i høj grad om komfort og derfor har Adidas også opdateret hælkappen så den yder et bedre fit og låser foden bedre fast i støvlen. Også forfoden kommer med nye syninger der sørger for at give et fleksibelt og ikke mindst behagelig fit omkring foden.

Når vi kigger på Adidas' tegninger fra skrivebordet så kan vi se at inspirationen til selve designet på Adipure kommer fra slangens ham. Og ud fra de første skitser bliver det ligepludselig meget tydeligt, hvorfor at 11Pro er endt op med netop det mønster.

Forudbestil den nye Adipure 11Pro Hvid/Sort nu - kun 1.119

Skitserne afslører dog også at Adidas også har haft andre mønstre i overvejelserne, før de altså i sidste ende kom frem til at det mønster der bedst opfyldte Adipures kriterier lå hos slangen. Dermed har Adidas også benyttet sig af samme inspirationskilde som til F50. Lighederne er dog ikke ligefrem slåene, men så igen, der findes også en del forskellige slanger.

Adidas har lagt en del arbejde bag deres design på alle fire siloer og det er der ikke noget at sige til. At vise sine fodboldstøvler frem på fodboldens absolut scene er kun noget man kan få lov til at gøre hvert fjerde år derfor skal der også noget helt særligt til, når man sender sin VM kollektion ud. Adidas håber i hvert fald på at Battle Pack ikke forsvinder i mængde af alle andre fodboldstøvler og det var blandt andet en af grundene til at designet skulle være i Hvid og Sort - så det kunne stå i kontrast til alle de farverige fodboldstøvler, som der utvivlsomt vil være ved VM til sommer.

Forudbestil den nye Adipure 11Pro Hvid/Sort nu - kun 1.119

ALT_TAG

Battle Pack er uden tvivl en modig kollektion når det kommer til designet. I stedet for at smide endnu mere strålende farver på deres fodboldstøvler valgte Adidas at gå over i en anden kløft og man må sige at de indtil videre har formået at gøre sig bemærket. Efter at have set en del til Battle Pack og lært historien bag at kende, hvad synes du så om Adidas' VM kollektion?