Adidas F50 Adizero Battle Pack slanger sig til VM 2014

Adidas er godt i gang med at lukke en smule bag lukkede døre for at vise os, hvilke skøre tanker og ideer der lå til grund for deres VM kollektion Battle Pack. Indtil videre har vi set, hvordan mønstrene på Nitrocharge og Predator Instinct blandt andet er inspireret af kæmpe armadilloer og løvfrøer. Hvad mon har ligget til grund for F50 Adizero?

F50 Adizero er velnok Adidas' mest populære fodboldstøvle. Siden Adidas gik ind i kampen om letvægtsstøvlen har de virkelig formået at gøre deres bud på en fodboldstøvle med fart i, til en af de mest eftertragtede på markedet.

Forudbestil den nye F50 Adizero Hvid/Sort nu - kun 1.444

Det er da også nogle af verdens absolut bedste fodbolspillere der til daglig optræder i Adidas' letvægter. Heriblandt er verdens firedobbelte vinder af Balon d'Or Lionel Messi, men også frygtindgydende spillere som Luis Suarez, Arjen Robben og Karim Benzema har F50-kollektionen som deres foretrukne støvle.

Og netop disse tre stjerner har besluttet sig for at bære modellen fra Battle Pack, som kommer i et dristigt Sort/Hvidt design der udtrykker budskabet fra Adidas' VM kampagne "All in or nothing".

Forudbestil den nye F50 Adizero Hvid/Sort nu - kun 1.444

Det interessante ved de tegninger, som Adidas har frigivet er at de giver lidt indsigt i, hvordan ideen til selve mønsteret på støvlerne egentlig blev til. Det fremgår nemlig tydeligt af billederne at Adidas ikke bare har rystet posen, men faktisk tænkt dybere over, hvordan støvlernes udseende skulle være. En af ambitionerne var da også at udtrykke støvlens og spillernes identitet gennem designet.

Når der snakkes om en letvægter, så tænker man med det samme også fart. Derfor ville det da også være indlysende hvis Adidas havde ladet sig inspirere af et hurtigt dyr som f.eks. en gepard eller lignende. Men geparder lever ikke i Amazonas og da Amazonas var et overordnet tema for alle støvlerne, fremgår det også af tegningerne at Adidas er gået over til et andet krybdyr, der bestemt heller ikke er langsomt; nemlig slangen.

Bortset fra designet er denne Battle Pack version af F50 rent faktisk ikke meget anderledes end de øvrige modeller fra den nyeste generation af letvægteren. Faktisk er alt på støvlen præcis som det plejer at være. Den eneste lille ændring er Adidas' Dribbletex teknologi der er små riller på forfoden. De skal sikre et konsistent greb i bolden under alle vejrforhold. I denne model har Adidas stadig benyttet sig af teknologien, men de er placeret inde i de sorte pletter og følger dermed designet, samtidig med at de opfylder deres formål til UG.

Forudbestil den nye F50 Adizero Hvid/Sort nu - kun 1.444

ALT_TAG

Battle Pack har været 2 år undervejs. Det er dog ikke fordi det har været svært for Adidas at finde frem til resultatet. De ville bare være helt sikre på at designet blev så ikonisk og uforglemmeligt at det stod så skarpt som overhovedet muligt til VM. Hvordan tager du imod Adidas' Batttle Pack? Har det været 2 års udvikling værd?