Unisport inviterer til eksklusivt Magista event i redesignet shop

Ventetiden har været ulidelig. Men nu gør vi det hele værd for dig. Bliv blandt de absolut første i hele verden (ja, hele verden) til at eje dit helt eget par af Nikes Magista Obra. Den 22. maj kl 00.01 åbner vi dørene op til vores shop på Vesterbrogade, der vil se noget anderledes ud end normalt.

Siden den 6. marts har vi siddet og savlet foran skærmen og ikke tænkt på andet end den dag vi kunne få fingrene i vores eget par af Nikes nye fodboldstøvler Magista Obra. Ventetiden har været på grænsen til det ondskabsfulde, men det gør vel næsten også det hele langt mere spændende. Og når nu vi har skullet vente i så lang tid, så synes vi heller ikke at der er nogen grund til at trække ventetiden længere ud end nødvendigt.

Du skal ikke tilmelde dig eventet, men gå da alligevel ind på Facebook og meld din ankomst her.

Derfor giver vi nu dig muligheden for at blive blandt de absolut første på verdensplan til at blive ejer af dine egne Magista Obra. Den 22. maj frigives Magista Obra til levering, men i stedet for at vente til vores butik åbner kl. 10.00, åbner vi helt eksklusivt op for dørene allerede fra kl 00.01 og holder dørene åbne frem til 02.00. Alt du skal gøre er at møde op i det tidsrum og så kan du springe køen over og tage hjem i din seng og putte med dine nye Magista Obra.

Vores eksklusive Magista event vil altså finde sted således: Vesterbrogade 4, 1609 KBH V 22. maj 2014 Kl. 00.01

Når du kommer vil det dog ikke være under shoppens helt normale rammer. Til lejligheden vil vi nemlig redesigne hele shoppen og Magista-ficere dine omgivelser, så du slet ikke vil være i tvivl om, hvilken begivenhed der holder os vågne til så sent ud på natten.

Udover at blive iblandt de første i verden, sammen med Jakob og Joltter, til at komme i besiddelse af Magista Obra, så vil du altså få muligheden for at træde ind i et magisk univers i selskab med Magista Obra, der vil fortrylle din nat.

Som en helt eksklusiv ekstra gave, vil alle der køber sine Magista Obra i shoppen ved eventet, få en Limited Edition af vores #UNISPORTLIFE t-shirt. Er du usikker på størrelsen, fittet eller er du bare nysgerrig for at høre om andre tekniske elemter ved den innovative fodboldstøvle, så vil Jakob sidde klar til at tage en snak om tech'et bag Nikes nye fodboldstøvle.

Du skal ikke tilmelde dig eventet, men gå da alligevel ind på Facebook og meld din ankomst her.

Du skal være opmærksom på at forudbestillinger ikke vil kunne hentes ved dette event. Så har du været på forkant og allerede forudbestilt dine Magista, vil du få dem leveret direkte til døren fra den 22. maj.

Hvis du er blandt dem der absolut ikke har tænkt sig at vente et sekund mere end nødvendigt, så mød op i vores eksklusive Magista shop på Vesterbrogade den 22. maj kl. 00.01 og vær blandt de absolut første i verden til at få sit eget par Magista Obra. Ses vi?