Hvem skal bære Puma Tricks til VM?

Nike kom først, så fulgte Adidas trop og nu er Puma også klar med deres VM fodboldstøvler. I går præsenterede Puma deres Tricks-kollekion, som noget atypisk kommer med en højre støvle i pink og venstre støvle i blå. Det kommer helt sikkert ikke til at gå ubemærket hen til VM, men vi zoomer alligevel lidt ind på, hvilke stjerner vi kan forvente at se med Puma Tricks.

Konceptet omkring to-farvede fodboldstøvler er ikke ny. Faktisk har Puma også afsløret at de selv har ladet sig inspirere af en tidligere spiller fra deres egen familie, nemlig camerounske Rigobert Song. Ved VM i Frankrig i 1998 bar han således sine Puma King med en gul højrestøvle og rød venstrestøvle.

12 år senere har Puma så valgt at fuldføre konceptet til en hel kollektion, som de altså kalder Puma Tricks og overført det til deres nok mest populære siloer evoSPEED og evoPOWER. Dermed får vi muligheden for at opleve nogle af verdens absolut største stjerner, på den største fodboldscene med pink højrefod og en blå venstrefod.

Ser vi på evoSPEED har Puma formået at tiltrække spillere fra absolut øverste hylde til at spille i deres letvægtsstøvle. Heriblandt finder vi rent faktisk en camerounsk spiller, der altså kan føre arven fra Rigobert Song videre. Vi taler naturligvis om den legendariske angriber Samuel Eto'o. Eto'o var rent faktisk den yngste spiller ved VM i 1998 med sine bare 17 år. Ved VM i 2014 vil Eto'o være blandt de ældste spillere, men det holder ham ikke tilbage fra at optræde i dette atypiske design.

Du kan bestille Puma evoSPEED Tricks nu - kun 1.359

En spiller der rammer en helt perfekt alder til VM er Sergio Agüero og han har store forventninger til sin anden optræden ved en VM-slutrunde. For mens han ved sit første VM i Sydafrika tog dertil med en birolle, så er Agüero blandt de største stjerner i den argentinske trup og med Puma Tricks er Agüero klar til at gøre VM 2014 til sit eget VM.

En tredje spiller der håber på at kunne få mere end en birolle ved VM er franske Olivier Giroud, der indtil nu har haft en lidt blandet sæson med sit klubhold Arsenal. På det personlige plan har det også været op og ned for spidsangriberen, der startede sæsonen forrygende, men på det seneste ikke helt har ramt samme niveau. Han har dog formået at bide sig fast på det franske landshold og med Puma Tricks på fødderne er der al god grund til at holde øje med Giroud i Brasilien.

Du kan bestille Puma evoSPEED Tricks nu - kun 1.359

Pumas anden silo, som har fået et Tricks design er evoPOWER der virkelig har indvundet stor popularitet hos mange af Pumas spillere. Denne støvle var blandt andet grunde til at Balotelli skiftede fra Nike til Puma og Super Mario er fuldt ud tilfreds med Pumas atypiske design: "Det var i sidste ende derfor at jeg valgt at være med Puma - de tør at være anderledes og alle ved at det er noget jeg også sætter pris på".

Du kan bestille Puma evoPOWER Tricks nu - kun 1.359

For Elfenbenskysten løber verdens, lige nu måske, bedste boks-til-boks spiller rundt. Vi taler naturligvis om Yaya Toure og han er iblandt dem der er faldet for Pumas power støvle. Elfenbenskysten repræsenterer i manges øjne Afrikas bedste svar på en udfordrer til de største nationer og når Toure og co. drager til Brasilien vil de helt sikkert også sigte mod stjernerne.

Listen over Puma spillere der vil optræde i Tricks kollektionen er lang og tæller blandt andre også tyske Marco Reus, der lader op til sin første VM slutrunde. Marco Reus har haft en række succesfulde sæsoner med Dortmund og de fleste forventer nok også at Reus får en hovedrolle på det tyske mandskab til VM. Han bliver i hvert fald helt sikkert den mest iøjenfaldende med sine tofarvede fodboldstøvler.

Udover ovenstående stjerner vil spillere som Cesc Fabregas, Asamoah Gyan, Christian Rodriguez, Diego Godin og ikke mindst Gianluca Buffon optræde i Pumas Tricks kollektion. Så der vil være rig mulighed for at se det utraditionelle design til VM.

Du kan bestille Puma evoPOWER Tricks nu - kun 1.359

VM bliver et fodboldstøvle mekka, som det sjældent er set før. Med Nike, Adidas og Puma's VM trøje- og fodboldstøvler kollektioner klar, synes VM virkelig at være lige rundt om hjørnet, og der er da også mindre end måned til at åbningskampen mellem Brasilien og Kroatien fløjtes i gang Sao Paulo. Hvilke fodboldstøvler glæder du dig mest til at se i aktion til VM? Og hvilken spiller ser du mest frem til opleve i sine nye støvler?