Warrior lancerer ny Liverpool udebanetrøje i gul og rød

Warrior Football og Liverpool annoncerede i dag The Reds' nye udebanetrøje, der efter noget tid med hvide og sorte udebanetrøjer bevæger sig tilbage til den gule farve. Vi tager et nærmere kig på den nye Liverpool udebanetrøje her.

Da Warrior Sports i 2012 tog over som dragtsponsor for Liverpool gik de hurtigt til værks også bragte nogle historiske elementer tilbage på dragten. Med Liverpools nye udebanetrøje har Warrior også kigget i historiebøgerne - den er nemlig gul og rød, hvilket også var populært sidst i 70'erne og frem til midten af 80'erne med en kort tilbagevenden i 1997 og 2006.

Forudbestil din egen Liverpool udebanetrøje allerede nu - kun 499,- kr.

Nu er den gule udebanetrøe dog tilbage igen på Merseyside, hvor Gerrard, Sturridge, Suarez & Co. skal hive gult over hovedet, når de på udebane møder et hold med rødt på trøjen. Og det får de måske brug for, når de både skal spille Premier League- og Champions League-kampe næste sæson.

Designet er dog holdt temmelig simpelt, men den gule farve som klart dominerende. Warrior har dog dekoreret det øverste af brystet med en rød stribe, der forlænges hele vejen ned under armene på siden af udebanetrøjen. Designet kan måske mine en lille smule om Liverpools udebanetrøje fra 2012/2013 i Sort/Grå. En lille smule. Med lidt god vilje.

Helt i tråd med de andre Liverpool-trøjer fra Warrior er Liverpool-logoet holdt, så det kun er den ikoniske Liverbird der pryder venstre side af brystet - præcis som på mange af de gul/røde udebanetrøjer fra 1979 og til 1986. Samtidig har Warrior broderet tallet 96 i nakken med de to Evighedsflammer på hver side, der mindes ofrene for den tragiske ulykke på Hillsborough i 1989.

Warrior er da også ganske tilfredse med den nye Liverpool udebanetrøje. Her siger Richard Wright, chef for Warrior Football, at "Dragtens centrale tema hylder Liverpools unikke og succesfulde historie mens den samtidig også er opdateret til at være stilfuld og iøjnefaldende. Mange Liverpool-fans husker Dalglish i den famøse gule trøje med armene over hovedet og omfavnet af Sammy Lee. Det er et central øjeblik i klubbens historie."

Liverpools manager, Brendan Rodgers, siger om den nye, gule udebanetrøje, at "Vi bygger en ny æra i klubben - men mindes også samtidig klubbens fantastiske historie. Der har været mange specielle øjeblikke i en gul trøje - bl.a. FA Cup-finalen i 2001. Det her er en fodboldtrøje som både fans og spillerne vil tage til sig."

Er Liverpools udebanetrøje noget for dig? Forudbestil den nu - kun 499,- kr.

Liverpool har i år virkelig genfundet den form der gjorde holdet til et af Englands mest succesfulde klubber op gennem 70'erne og 80'erne og med en andenplads i år, er The Scousers klar til at jagte det 19. engelske mesterskab. Hvad siger du til denne udebanetrøje i Gul/Rød? Gør den retfærdighed til Liverpools ånd?