Predator Instinct skiller sig ud fra mængden i Battle Pack

Adidas har afsløret skitsetegninger fra deres Battle Pack, der fortæller lidt om, hvilke tanker der har ligget bag designet. I går viste de billeder fra Nitrocharge og i dag kom billeder på Predator frem. Og mens det ville være oplagt at Adidas' rovdyr hentede inspiration fra nogle af de farligste rovdyr fra Amazonas, så har de faktisk også lånt inspiration fra et lidt uventet dyr.

Battle Pack udgør Adidas' VM kollektion og når live billeder starter med at rulle fra vores skærm, så vil det mønstrede design utvivlsomt være noget af det første vi vil bemærke. Designet har været to år undervejs, men det er ikke kun det rent visuelle Adidas har brugt deres energi på. Også på den tekniske side af fodboldstøvlerne er der blevet plads til forbedringer.

Forudbestil den nye Predator Instinct Sort/Hvid nu - kun 1.444

Adidas' Predator er den af de fire siloer med flest ændringer og kommer således også med et nyt navn, nemlig Predator Instinct. En række nye elementer er således blevet tilføje til Predator, såsom større og mere aggressive Lethal Zones, en redesignet inderside med en ny gel pude for større præcision i afleveringerne, en ny TPU ydersål, samt udskitning af Sprintframe med en nye Controlframe for større støtte omkring forfoden.

Alle specifikiationerne kan du også læse om i vores præsentationsnyhed: Battle Packs rovdyr er skarpere end aldrig før: Predator Instinct. Ikke desto mindre kommer Predator stadig med samme formål; at skabe det absolut bedste udgangspunkt for den kontrollerende midtbanespiller, der har behov for stor bevægelsesfrihed og fuld kontrol over bolden.

Vi er allerede blevet bekendt med Adidas tanker om designet. Det Sort/Hvide design er inspireret af forhistorisk krigsmaling, fortovsmønstrene ved Copacabana Beach som kommer fra det antikke Mesopotomia. Ambitionen var yderligere at udtrykke særlige elementer ved hver fodboldstøvle.

Forudbestil den nye Predator Instinct Sort/Hvid nu - kun 1.444

Og når man kigger på de skitser Adidas har fremvist på deres Predator så kan man måske godt undre sig over, hvad der har ligget bag deres tanker om mønsteret på Predator. En ting er at der ligger et billede af en alligator, så langt så godt - men en løvfrø? Det er godt nok ikke lige det dyr der kommer først frem i tankerne, når man tænker Predator Instinct. Men altså, det fungerer jo meget godt alligevel.

Predator Instinct er den eneste af de fire fodboldstøvler fra Battle Pack der har fået et Hvidt på Sort design, men faktisk afslører Adidas' skitsetegninger at det ikke altid var tanken. Noget kunne tyde på, at dette var en beslutning der først blev truffet til sidst i processen.

Forudbestil den nye Predator Instinct Sort/Hvid nu - kun 1.444

ALT_TAG

Til VM vil nogle af de største stjerner i verden bære Battle Pack på deres fødder. Iblandt Predator vil spillere som Mesut Özil og Oscar bære støvlerne. Hvordan synes du at designet passer til Predator? Har Adidas ramt plet ved at gøre dette til et Hvidt på Sort design?