Puma skaber den ultimative illusion: Her er evoSPEED Tricks

Hvis du tror at du ser syner så er missionen fuldført. For den er faktisk god nok. Højre støvle er pink og venstre støvle er blå og de udgør et par. Til VM handler det om at skille sig ud og Puma har ikke tænkt sig at gemme sig bag nogen som helst. Derfor præsenterer de her Tricks-kollektionen til evoSPEED og evoPOWER. Vi tager et kig på evoSPEED her.

Puma er ikke bange for at gøre det uventede. Faktisk er det noget de opsøger, hver gang de præsenterer noget nyt for verden. Med Tricks-kollektionen lever Puma i den grad op til den ambition med et par fodboldstøvler i hver deres farve. Disse fodboldstøvler er resultatet af Pumas VM kampagne "The Nature of Believing".

Du kan allerede bestille Puma evoSPEED Tricks nu - kun 1.359

Og det er præcis hvad disse støvler skal reflektere - spillernes naturlige tro på sig selv og viljen til at skille sig ud fra mængden og skabe historie. Og dette to-farvede par fodboldstøvler skal Pumas stjerner i hvert fald ikke bekymre sig om at forsvinde i mængden.

Sergio Agüero er blandt dem der vil spille i evoSPEED Tricks under VM og han er bestemt heller ikke ked af det atypiske design: "Jeg prøver altid at skille mig ud på banen. Normalt forsøger jeg at gøre det ved at score mål, men hvorfor vælge den sikre vej og bruge et par usædvanlige par fodboldstøvler? Spøg til side, jeg elsker mine evoSPEED i disse skøre farver og jeg kan slet ikke vente med at komme til Brasilien. Jeg er sikker på at det bliver et kæmpe øjeblik for mig."

Du kan allerede bestille Puma evoSPEED Tricks nu - kun 1.359

Rent teknisk er der ikke sket noget bemærkelsesværdigt med Pumas letvægter. Således er der stadig fokus på tre hovedeområder med støvlen: Letvægt, fleksibilitet og fit. Det formår de at kombinere ved at benytte sig af en række forskellige teknologier.

Først og fremmest kommer denne evoSPEED med det japanske mikrofiber materiale, der både sikrer en øget boldkontrol og et super behageligt og fastlåst fit.

Du kan allerede bestille Puma evoSPEED Tricks nu - kun 1.359

Puma bruger også en anatomisk udviklet læst, der sørger for at smyge sig rundt om foden, når man har støvlen på. Samtidig er den nyeste generation af evoSPEED også gjort mere spids omkring forfoden for at imødekomme spillernes behov om det tætte fit.

Overdelen er højst læderemulerende, men Puma har også sørget for at udstyre fodboldstøvlen med en teknologi der skal sikre et bedre greb om bolden. Det er Pumas GripTex-teknologi og på denne model har Puma ændret en smule på teksturen så den i stedet er formet med et zig-zag mønster frem for den knoppede tekstur fra tidligere. Et resultat af den feedback Puma har modtaget fra deres spillere.

For at holde komforten på det ønskede høje niveau har PUMA sikret en anamtomisk korrekt udformet læst, der følger tæernes runding meget unikt, og som derfor sætter sig rigtig godt allerede fra første fløjt. Samtidig har PUMA udstyret evoSPEED 1.2 fodboldstøven med deres EverFit Cage-teknologi på indersiden af overdelen. Det fungerer som et skelet i støvlen, der giver overdelen en god stabilitet, så støvlen holder din fod godt på plads.

Et af de vigtigste elementer i en letvægtsstøvle er sålen og knopsystemet. For at kunne opnå den optimale acceleration kræver det at man kan udnytte den maksimale energi i afsættet og her har Puma de bedste forudsætninger for at kunne føre an. Vi skal jo ikke glemme at Puma har verdens hurtigs mand i deres familie, nemlig Usain Bolt.

Du kan allerede bestille Puma evoSPEED Tricks nu - kun 1.359

De har derfor også overført noget af deres viden fra løbesko til deres fodboldstøvler og udviklet en Speed Track ydersål der fungerer som sålens rygrad og øger bevægelsesfriheden i støvlerne ved at kombinere fleksibilitet og stabilitet.

Det gør de yderligere ved at lave sålen med PEBAX-materialer, der kan slibes helt tyndt og bevare den lave vægt. Dette materiale giver spilleren en optimal fleksibilitet under forfoden, så foden kan bevæge sig naturligt og frit i fodboldstøvlen.

Samtidig har Puma tilføjet deres DuoFlex teknik som er en række flex-riller under sålen og sikrer at du kan være oppe på tæerne og sætte din modstander af med hurtige bevægelser, samtidig med at yde den nødvendige stabiliet under midterfoden.

Du kan allerede bestille Puma evoSPEED Tricks nu - kun 1.359

Vi troede først at Puma var blevet skøre og lavede en joke med os, men da det gik op for os at de rent faktisk mente det, kunne vi ikke helt lade være med at blive ret begejstrede for konceptet. Det bliver utrolig spændende og sjovt at se disse Tricks i aktion og vi vil komme til at se dem på fødderne af stjerner som Agüero, Balotelli, Fabregas og Giroud. Hvad synes du om Pumas Tricks? Spiller de dig et puds?