F50 Adizero sørger for at give Battle Pack masser af fart

Vi har efterhånden haft et kig på tre af de fire fodboldstøvler, der har fået en tur med Adidas' Battle Pack design. Og nu er vi kommet til den sidste og måske mest populære af Adidas' fire siloer: F50 Adizero. Letvægteren er selvfølgelig et uundgåeligt våben og ved VM bliver den absolut ikke mindre intimiderende end den er i forvejen.

Intet VM uden letvægtsstøvler. Og hvad endnu vigtigere er, ingen Battle Pack uden F50 Adizero. Adidas har selvfølgelig ikke lanceret deres Battle Pack uden deres letvægter og derfor kommer deres F50 også i samme design som de resterende støvler fra kollektionen.

Forudbestil den nye F50 Adizero Hvid/Sort nu - kun 1.444

Adidas ser ud til at være ret tilfreds med den seneste generation fra F50-kollektionen. I hvert fald er denne Battle Pack model den med færrest ændringer i forhold til forrige modeller. Derfor kommer denne F50 stadig med Hybridtouch overdelen, som altså er læderemulerende mikrofiber materiale, der giver en komfortabel og hel gnidningsfri overdel.

Området omkring hælen er ligeledes også bevaret med SpeedFoil, der er et revolutionerende letvægtsmateriale. Teknologien er hentet fra nogle af verdens hurtigste speedbåde og skaber en blød og yderst holdbar overdel, som samtidig giver et komfortabelt og fastlåst fit omkring hælen. Det bidrager dermed også til at spillerne kan udnytte det fulde potentiale af deres fart.

På tidligere modeller har man kunnet ane SpeedFoil materialet omkring hælen, men Adidas har været så glade for det nye design at de har valgt at overdække hele overdelen med det mønstrede design. Mønsteret er dog ikke kun brugt til ren æstetik. Det danner faktisk også grundlag for et funktionelt element.

Forudbestil den nye F50 Adizero Hvid/Sort nu - kun 1.444

Vi kender allerede til Adidas' Dribbletex teknologi, der fungerer som nogle klæbnrige striber og sørger for at give den helt optimale friktion og konsistent kontrol over bolden i alle vejrforhold. Disse striber sidder således inde i de sorte pletter på forfoden og giver den optimale føling ved kontakt med bolden.

Ydersålen er stadig den særligt responsive SprintFrame sål, der samtidig også sikrer den lave vægte på støvlen. Herunder sidder det velkendte Speedtraxion knopsystem der omfavner tre helt centrale områder, når det handler om eksplosivitet: Acceleration, retningsskift og rotationer. Knopperne er således lidt længere end tidligere og giver en større kontaktflade med jorden, når der overføres energi til jorden. Det giver et mere kraft- og energifyldt afsæt.

F50-kollektion er iblandt de absolut mest populære hos de største stjerner og denne Battle Pack model vil blive båret af de absolut største under VM. Således vil vi se denne model på fødderne af stjerner som Arjen Robben, Luis Suarez og Karim Benzema.

Forudbestil den nye F50 Adizero Hvid/Sort nu - kun 1.444

ALT_TAG

Så fik vi fuldendt vores gennemgang af Adidas' nye Battle Back og det har været en utrolig interessant rejse. Battle Pack har været undervejs i to år og forløsningen kunne ikke være bedre med under en måned til VM. Det bliver utrolig spændende at se alle de nye støvler under slutrunden i Brasilien. Hvilken fodboldstøvle glæder du dig mest til at se i aktion?