Bliv del af den tunge arv, som Nike F.C. bærer rundt på

Nike F.C. er en legandarisk klub der omfavner det bedste fra to verdener: Mode og Fodbold. Iblandt klubbens medlemmer finder vi legender som Ronaldo, Cannavaro og Figo, mens en række af nutidens ikoner som Neymar, Prince-Boateng og Wilshere fører arven videre. Vi har alle værktøjerne til at gøre dig en del af klubben.

Nike F.C. er ikke nyt. I følge Nike bærer klubben videre på en tung arv der startede allerede tilbage i 1994. Men med den seneste tøjkollektion er det første gang at Nike formår at samle den ikoniske kollektion i en. Kollektionen indeholder alt fra seatshirts til tracktops til sko og caps.

Find en lang række produkter fra Nike F.C. kollektionen her

Kollektionen bærer dog også rundt på en række T-shirts og dem har vi fort et kort øjeblik valgt at zoom ind på. Disse tre t-shirts kommer i tre farver: Sort, Pink og Blå og er et perfekt eksempel på, hvad Nike F.C. helt præcis forsøger at udtrykke.

Køb Nike F.C. - T-Shirt Pocket Top Sort /a> - 269,-

De tre t-shirts bærer nemlig på det simple og stilrene design, som er højst nutidigt og moderden. Samtidig har den også en diskret men karaktetisk detalje, som også fører noget af '90'erne og '00'erne med sig. Brystlommen er nemlig udstyret med et retro inspireret print og står dermed i flot kontrast til resten af trøjen.

Køb Nike F.C. - T-Shirt Pocket Top Rød/a> - 269,-

For at understrege at disse t-shirts ikke bare er helt almindelige trøjer har Nike tilføet et lille mærkat nede i hjørnet af trøjen, med teksten Designet ud fra de præcise specifikationer af topatleter. Dermed giver trøjen en fornemmelse af eksklusivitet og følelse af at man virkelig er en del af Nike F.C.

Køb Nike F.C. - T-Shirt Pocket Top Blå/a> - 269,-

Nike F.C.-kollektionen udgør også en del af Nikes VM line-up og under VM vil vi se en række af de største stjerne bære rundt på netop tøjstykkerne fra denne kollektion. Hvad synes du om Nike F.C? Er den eksklusiv nok til din smag?