Nitrocharge giver Battle Pack masser af energi

I går kunne Adidas præsentere Battle Pack. Deres officielle VM kollektion, med et design der omfavner betydningen af VM og som er inspireret af oldgammel krigsmaling. Kollektionen har medbragt en ny Predator Instinct og Adipure 11Pro og også Nitrocharge er blevet finpudset og gjort klar til VM.

Til VM vil 32 lande går til kamp med et mål for øje: At stå den 14. juli og hævet det ikoniske VM trofæ. Selvfølgelig vil nogle lande have større forventninger end andre, men viljen til at gå i krig vil være til stede hos enhver spiller der får lov til at betræde det brasilianske græs.

Forudbestil den nye Nitrocharge 1.0 Hvid/Sort nu - kun 1.399

Det er præcis denne vilje, Adidas har forsøgt at koge ned i designet til Battle Pack. Det handler om at være modig nok til at udfordre alle andre og dristig nok til at gøre det med alt man ejer. Battle Pack er resultatet af Adidas' VM kampagne "All in or nothing" og med dette dristige design må man virkelig sige at Adidas går hele vejen.

Alle fire af Adidas' siloer er blevet prydet med de dristige mønstre og energibomben, der også går under navnet "The Engine" er iblandt dem. Mønstrene er som bekendt inspireret af dyrene fra Amazonas jungle og heribalndt har Adidas kigget på så forskellige dyr som, alligatorer, kæmpe armadilloer og løvfrøer.

Forudbestil den nye Nitrocharge 1.0 Hvid/Sort nu - kun 1.399

Overordnet set kommer Nitrocharge i mere eller mindre samme fatning som vi har lært den at kende. Det betyder naturligvis at den karakteristike Energysling stadig sidder på tværs af forforden. Konstruktion er udviklet for at holde foden helt fastlås, så den sidder helt stabilt ved alle former for vendinger og drejninger på banen. På den måde holdes kroppen mere frisk da der ikke skal bruges energi på at være forsigtig i sine bevægelser og det er helt sikkert noget som "The Engine" sætter pris på.

Nitrocharge kommer dog ikke helt uden modifikationer. Adidas har nemlig ladet sig inspirere af deres Adipure 11Pro, der kommer med en forfod i mange syninger for at skabe et mere behageligt og fleksibelt fit omkring foden. Derfor kommer den nye Nitricharge 1.0 med en del flere syninger i forfodens overdel, end tidligere. På den måde skulle den nye Nitrocharge være endnu mere behagelig for dine fødder.

I går så vi at Adidas har valgt at skifte deres SprintFrame ud med en nye ControlFrame på den nye Predator Instinct. Det har de dog ikke valgt at gøre på Nitrocharge. Her sidder SprintFrame stadig trykt og holder sammen på støvlen, sammen med Energypulse ydersålen, der sikrer et mere energifyldt afsæt. Endnu et af Nitrocharges elementer, der i særdeleshed understreger, hvorfor at denne støvle lige præcis henvender sig til holdets motor.

Forudbestil den nye Nitrocharge 1.0 Hvid/Sort nu - kun 1.399

Også knopsystemet er det samme som vi kender det med Traxion 2.0 konfigurationen, der er lavet disse trianglede knopper. Disse knopper er lave til at give spillerne et bedre greb i jorden, mens selve konfigurationen er designet for bedre distribution af den energi der udledes ved en spillers afsæt fra jorden.

ALT_TAG

Med den nye Battle Pack er Adidas klar til at gå i krig til VM og de spillere der skal optræde med disse fodboldstøvler er heller ikke typer der går på kompromis. I Nitrocharge vil vi se Dani Alves, Javi Martinez og Steven Gerrard og i det hele taget vil topstjerner som Lionel Messi, Luis Suarez, Mesut Özil og Oscar optræde med Battle Packs dristige design. Hvad synes du om designet? Lever det op til dine forventninger?