Weekendens støvlespots: Når en dør lukkes, åbnes en ny

Denne weekend var en helt særlig weekend. Det var nemlig sidste runde i en række af de største ligaer i Europa og det betød at der langt om længe kunne kåres mestre rundt omkring i Europa. Vi har taget et kig på nogle af de fodboldstøvler, som fik lov til at berøre græsset en sidste gang i denne sæson, Og ser nu frem mod nogle fantastisk spots til Champions League finalen og ikke mindst VM.

Javier Zanetti (Inter Milan) - Adidas Nitrocharge 1.0 (Earth Pack) Og vi starter med at takke af med en helt særlig herre, der på alle måder vil gå ned i historien som en legendarisk fodboldspiller. Og i særdeleshed i Inter, hvor han har spillet lige siden 1995. Vi taler naturligvis om Javier Zanetti og hans sidste kamp for Inter havde han udnyttet de tre Adidas striber på sine fodboldstøvler til at markere dem med nogle betydningsfulde navne. Og så var hans anførerbind og trøje ikke mindst markeret med ordene "Zanetti 4 ever".

Álvaro Arbeloa (Real Madrid) - Adidas Predator Instinct (Blackout) I middags præsenterede Adidas deres nye Battle Pack, som er deres VM line up. Heriblandt var en ny Predator med navnet Instinct i en opdateret udgave. Tilsynladende kunne Arbeloa ikke vente med at få dem ud på banen, for i weekenden valgte han at optræde i et par blackoutede støvler der i høj grad ligner den nye Predator Instinct.

Thomas Ince (Crystal Palace) - Warrior Superheat Hvid/Guld Warrior brugte sidste uge på at lancere deres nye linje af fodboldstøvler og heriblandt lå en Superheat i Hvid og Guld. En række spillere optrådte i denne nye støvle i weekenden og en af dem var frontmanden for præsentationen af den nye støvle Thomas Ince, som valgte at give dem en sidste tur på græsset inden han tog på ferie.

Vincent Kompany (Manchester City) - Warrior Skreamer Blå/Grøn/Gul Det var på alle måder en perfekt weekend for Vincent Kompany. Manchester City vandt mesterskabet, Kompany scorede et mål, City hold målet rent OG så fik Kompany selv lov til at spille i sine nye Skreamers, som Warrior præsenterede i sidste uge. Man kan vist ikke bede om en mere fuldendt afsluttende kamp i sæsonen.

Ian Sharps (Burton Albion) - Nike Total90 Laser III En mand det ikke gik så godt for i weekenden var Ian Sharps fra Burton Albion, som måtte gå den lange vej gennem tunnelen da han fik vist det røde kort i Play Off kampen mellem Burton Albion og Southend United. Til gengæld fik han da lov til at give sine Total90 en tur i græsset. Total90-kollektionen blev erstattet sidste år af Hypervenom og er så småt ved at være et sjældent syn på fodboldbanen.

Yussuf Poulsen (RB Leipzig) - Adidas F50 Adizero Skind En anden støvle der ikke findes i hobetal på fodboldbanerne er F50 i læder, som Yussuf Poulsen havde iført sig i wekekendens kamp, hvor han også kunne skrive sit navn på måltavlen med en enkel scoring i 3-0 sejren mod Stuttgarter Kickers.

Sandro Wagner (Hertha Berlin) - Nike Hypervenom (Stealth Pack) I Tyskland rundede de også ligaen af og Sandro Wagner fra Hertha Berlin mente at det skulle gøres med stil. Derfor havde han hevet sine Hypervenoms fra Stealth Pack frem. Den blackoutede kollektion giver i den grad noget kant til alle de farvede støvler og sort går aldrig af mode. Heller ikke på en Hypervenom.

Abdulaziz Sanqour (Al Ahil) - Nike Mercurial Vapor FF '02/'10 En mand der tilsynladende har forelsket sig fuldstændigt i Nikes Fast Forward kollektion må være Abdulaziz Sanqour i den Arabiske Gulf liga. I denne kamp mellem Al Ahil og Dhafra valgte han nemlig ikke blot at spille i et, men to par i samme kamp fra Fast Forward. Hvad der er endnu mere bemærkelsesværdigt er at han valgte at optræde i '10 versionen, som ellers kun er forbeholdt Cristiano Ronaldo.

Khamel Chafni (Al Dhafra) - Nike Mercurial Vapor (Tropical Pack - Blå) Og over på det andet hold løb Khamel Chafni sålede også rundt med et par eksklsive fodboldstøvler. Han har nemlig været ude og anskaffe sig et par fra den limiterede kollektion Tropical Pack og han må ret tilfreds med at han var en af de heldige 2500 mennesker over verden, der var så heldig at anskaffe sig et par.

Paolo Henrique Ganso (Sao Paolo) - Nike CTR360 Lights Out Nike har lavet en del limiterede kollektione her på det sidste og en af dem var den absolut sidste model af CTR360-kollektionen, der kom i en "Lights Out" model, som på symbolsk vis kom i et fuldt blackoutet design. Dem havde Ganso også været så heldige at anskaffe sig et par af. Også selvom der kun kom 2500 par ud på verdensplan.

Luciano Monzon (Calcio Catania) - Adidas Copa Mundial Vi slutter denne uges støvlespots af i sand VM stil. For det bliver vel ikke mere VM end et par gode gamle Copa Mundial. Luciano Monzon spiller ellers til daglig i letvægteren fra Adidas F50 Adizero, men i sæsonens sidste kamp havde Luciano besluttet sig for at gå "Old school" og hoppe i denne udødelige klassiker.

Weekenden rundede de fleste af Europas turneringer af og det beyder naturligvis farvel til en masse støvler. Men der er absolut ingen grund til at fortvivle, for det bedste er stadig i vente. Champions og Europa League finaler og ikke mindst VM, hvor vi kommer til at se en helt masse nye fodboldstøvler i aktion. Hvad glæder du dig allermest til at se i aktion?