Battle Pack kommer i et dristigt design, der skal få selv de modigste spillere på banen til at frygte dem der bærer disse støvler. Hver støvle er designet med et mønster, der repræsenterer deres unikke identitet. Den nye Adipure 11Pro kommer dog ikke kun i nye klæder.

Adidas har med Battle Pack sikret at de ikke vil gå ubemærket hen til VM. Det Sort/Hvide design med modige mønstre vil utvivlsomt skære igennem, når verdens største fodboldstjerner samles i Brasilien. Adidas har naturligvis ikke set bort fra nogle af deres støvler da de skulle opdatere designet og 11Pro derfor også at finde i Battle Pack.

Forudbestil den nye Adipure 11Pro Hvid/Sort nu - kun 1.119

Da Adidas skulle komme på et passende design til fodboldstøvlen der sidder på fødderne af spillere som Philipp Lahmm, Toni Kroos og Frank Lampard, så tog de faktisk en tur til Amazonas i Brasilien og kiggede på dyr som løvfrøer og slanger og lånte deres mønstrede overdel til deres egen Adipure 11Pro.

Og slangen er faktisk et fint symbol på den nye Adipure. For ligesom at slanger skifter ham, så har Adipure gjort det. Adidas fodboldstøvle i tauruslæder, kommer nemlig ikke længere i dette format. I stedet har Adidas givet 11Pro Hybridtouch overdel, ligesom deres tre andre siloer. Og selvom at nogen vil sørge over at læderoverdelen er væk, så har det læderemulerende materiale fra Adidas i særdeleshed vist sig at være fra absolut øverste hylde.

Forudbestil den nye Adipure 11Pro Hvid/Sort nu - kun 1.119

Udover at komme i en ny Hybridtouch har syningerne på forfoden også fået et nyt mønster. Disse syninger er lavet for at optimere komforten omkring forfoden og skal yde større støtte under alle forhold. Som om det ikke skulle være nok, har Adidas også indlagt Memory Foam på indersiden af støvlen, for at give støvlen det sidste lækre touch.

Indersålen er gjort omend endnu mere behagelig ved at beklæde den med ruskindsmateriale, som sikrer spilleren stort komfort sine bevægelser. Samtidig har Adidas forbedret hælkappen ved at ændre på konstruktionen således at den yder en bedre lockdown effekt end den gjorde tidligere. Dette var et af den seneste 11Pro's store svagheder, men Adidas ser ud til at have fundet formlen på en bedre hælkap nu.

Sålen består stadig af den klassiske ComfortFrame, som vi kender det fra den nyeste generation. Som navnet antyder yder denne sål en større komfort. Noget som er et gentagende tema hos Adidas' all-round støvle.

Forudbestil den nye Adipure 11Pro Hvid/Sort nu - kun 1.119

Under sålen sidder Adidas Comfort Traxion knopkonfiguration, der først og fremmest skal give den perfekte distribution af den energi der afgives i afsættet. Det betyder at spilleren også kan øge sin acceleration når han sætter af fra jorden. Det har Adidas således forsøgt at sikre ved at tilføje en ekstra knop i midten af forfoden for at forbedre fordelingen af den vægt, som sendes ned i foden.

ALT_TAG

Adidas nye VM kollektion kommer i et modigt design og den vil helt sikkert splitte vandende, når det kommer til meningerne om designet. Lahm, Kroos og Lampard, vil dog ikke rynke på snude over designet, når de skal bære deres nye støvler til VM. Hvad synes du om den nye 11Pro og om designet i det hele taget? Er du fan?