Unisport look of: Nike - er du klar til foråret?

Med præcis en måned til at VM i Brasilien starter, er der absolut ingen grund til at gemme sig indendøre længere. Foråret er over os og i denne uge giver vi nogle gode tips til, hvordan dit forårslook kunne se ud.

Det er umuligt ikke at lade sig inspirere af årets største fodboldbegivenhed som i denne omgang vil finde sted i Brasilien. Nike har da heller kunnet lade være med at have det livsglade land i tankerne da de skulle designe tøjet til årets forårskollektion. Vi har derfor sammensat et par produkter, der kunne inspirere dig til nogle fede forårslooks.

En af Nikes absolut mest populære produkter er deres løbesko fra Roshe Run kollektionen. Roshe Run formår at kombinere det absolut bedste fra mode og sport i en sko der går op i en højere enhed. Det enkle design giver et stilet look til skoen og den kan således både bruges til fritid og sport. Det samme kan siges om Nikes Saturday Duffel sportstaske, som i samme stil er lavet til den modebevidste sportsudøver, som ikke ønsker at gå på kompromis på nogle af parametrene.

Køb de populære Nike Roshe Run her - kun 764,-

Køb den lækre Saturday Duffel sportstaske fra Nike her - kun 849,-

Også Nikes AW77 tech fleece er særligt udviklet med mode og sport for øje. Fleece trøjen er en del af Nike's nye Tech Pakke, som er udviklet til deres allerbedste atleter. Hætten fungerer både som beskyttelse for elementerne, men er samtidig en stor refleks, som gør den ideel til brug når mørket falder på. Trøjen der er lavet af 1 mm. tyk fleece har en unik termisk konstruktion, som holder på din kropsvarme.

Gør som Neymar og få den lækre Tech Fleece AW77 her - kun 854,-

Du kan også finde topbolden Nike Ordem her - kun 999,-

Hvis du elsker Brasilien kan du finde masser af relaterede produkter her

Til VM vil Nike være offciel sponsor for 10 af de deltagende lande og det ansvar tager de naturligvis alvorligt. De har designet en hel kollektion til mange af deres spillere heriblandt det brasilianske håb Neymar Jr., som helt sikkert vil bære meget af Nikes tøj, samt drible rundt med deres officielle kampbold Nike Ordem. Hvad synes du om Nikes tøjkollektion? Bliver du forårsinspireret af den?