Battle Packs rovdyr er skarpere end aldrig før: Predator Instinct

Hvis man troede at Adidas var færdige med at varme op til VM, så kan man godt tro om igen. Tidligere i dag præsenterede deres VM line-up i en kollektion de kalder Battle Pack med et design der er inspireret af oldgammel krigsmaling. For at bære Battle Pack skal man være villig til at gå ind med alt man har og den nye Predator Instinct giver dig det bedste udgangspunkt.

Predator-kollektione har været en ikonisk fodboldstøvle lige siden 1994 og særligt David Beckham gjorde Predator til en udødelig fodboldstøvle. Særligt er denne model kendt for sine unikke "gummi" zoner på støvlens overdel, der giver spilleren nogle forudsætninger for at kontrollere bolden på en helt unik måde.

Forudbestil den nye Predator Instinct Sort/Hvid nu - kun 1.444

Predator Instinct er Adidas svar på en VM udgave af støvlen til playmakeren og mens konceptet for Predator stadig er det samme, så kommer den med små forbedringer, der gør støvlen mere skarp og præstationsdygtig, når Oscar, Özil og Torres indtager Brasilien til sommer.

Battle Pack repræsenterer Adidas' "All in or Nothing" kampagne, der handler om at give alt hvad man har, for at nå til tops. Med andre ord ser Adidas VM sort og hvidt - man giver alt hvad man har eller ingenting. Det danner grundlag for designet på støvlerne, som altså kommer med en ligelig fordeling af sort og hvid, kun brudt af de gule tre striber på siderne af støvlerne.

Som den eneste af de fire siloer har Adidas valgt at give Predator Instinct et hvidt på sort design, hvilket symbolsk passer perfekt til kollektionen der repræsenterer det drablige rovdyr. Mens selve designet er inspireret af viljen til at gå hele vejen, som blandt andet forhistoriske krigere gjorde det, så er mønstrene på støvlerne også blevet inspireret af dyr, der til daglig kæmper for livet i Amazonas i Brasilien. Og hvilket bedre sted at kigge til end dyr som alligatorer og slanger, da Predator Instinct skulle designes?

Ligesom vi kender det fra Predator LZ, så har denne model også fået sine Lehtal Zones placeret strategisk på overdelen for at fremme spillerens tekniske kvaliteter. Således er zonerne gjort større og mere aggresive, ved at bruge 3D udviklede SL gummi zoner, der optimerer kontrollen over bolden ved kontakt med støvlen. Samtidig er indersidens Pass-zone blevet modificeret med nogle nyudviklede puder, der skal forøge præcisionen i afleveringerne.

Forudbestil den nye Predator Instinct Sort/Hvid nu - kun 1.444

Overdelen kommer i stadig i Hybridtoch materialet, som er Adidas' svar på et læderemulerende materiale. Det sørger for at tage det bedste fra kængurulæder og mikrofiber og omfavner dermed komfort samtidig med at være vandafvisende og større holdbarhed.

Den største forandring på Predator Instinct er ydersålen, der ikke lænngere kommer med SprintFrame, men er derimod udstyret med en transparent TPU sål, der yder større fleksbilitet omkring forfoden og er langt mere eftergivende omkring midterfoden.

Og for at fuldende sålen har Adidas givet den nye Predator deres revolutionerende ControlFrame. Denne sål er udviklet for at give spilleren større stabilitet i forfoden og dermed mere kontrol i sine bevægelser. Under sålen er knopkonfigurationen stadig det velkendte Traxion 2.0-system, som giver en perfekt distribution af vægten når der sættes af fra jorden. Her har Adidas dog flyttet en smule op på den midterste knop i forhold til tidligere simpelthen for at øge kontrollen og stabiliteten omkring forforden.

Forudbestil den nye Predator Instinct Sort/Hvid nu - kun 1.444

ALT_TAG

Battle Pack repræsenterer Adidas' VM line-up og kommer altså i et dristigt design, som vi helt sikkert ikke kan undgå at få et glimt af under den brasiliansk sol. Predator Instinct vil blive båret af stjerner som Mesut Özil, Oscar og Fernando Torres. Hvad synes du om den opdaterede version af Predator støvlen og hvad synes du i det hele taget om det modige design fra Battle Pack?