Unisport Uncut Episode 9: VM, Superfly, CR7 og andet godt

Det er blevet tid til endnu et afsnit med i “Uncut’s” navn. Videoen, hvor Jakob og Joltter trykker “Play” på kameraet og lader snakken gå på alt mellem himmel og jord i fodboldens navn. April måned har været endnu en begivenhedsrig af slagsen og det skal selvfølgelig lige debatteres i vores studie.

Sidste afsnit var på mange måder helt speciel. Det var første gang at vi kunne sætte os ned og tale om verdens første vævede fodboldstøvler. Nu har vi haft tid til at synke det lidt – og så alligevel ikke. For i mellemtiden er Nike kommet med endnu en af slagsen, nemlig den nye Superfly IV, og det har i den grad fået munden på gled igen.

Og det er da også netop her at dette 9. afsnit af Unisport Uncut starter; Magista vs. Superfly. Og en af de ting der har været meget oppe og vende siden Superfly blev præsenteret er spørgsmålet: Hvilken støvle skal man lige vælge? Til det har Jakob og Joltter en meget enkel tommelfingerregel: Hvis man har en smal fod og gerne vil have et ultra smalt fit, så hedder det Superfly – har man mere bredde fødder så hedder det Magista. Derfor er Jakob også mest til Superfly og Joltter til Magista. De er dog begge overraskende enige om at Superfly’s design overgår Magista.

VM er også faretrunde tæt på og de to gutter tager også et kig på nogle af deres favoritter både hvad angår landsholdstrøjer, men også til at løbe med VM titlen. Tag et kig i videoen og se, hvad de har som favoritter. Det involverer i hvert fald en række røde trøjer.

Hvis man elsker fodbold, så må VM slutrunden være Gud. Og når VM først skydes i gang så kommer der helt sikkert til at være en masse spændende at tale om. Derfor opfrodrer Jakob og Joltter også alle vores seere til at skrive ind med forslag til, hvad de skal lave af indslag under slutrunden. Og faktsik er de så ivrige til at høre alle Jeres mange gode forslag, at de lover en signeret Nike Ordem af vores helt egene Christian Eriksen.

Og så var der jo også lige en anden uundgåelig ting: Nike Mercurial CR7 SE. Fodboldstøvlen som Nike producerede i blot 100 par på verdensplan til ære for Cristiano Ronaldos titel som verdens bedste fodboldspiller. Og en fodboldstøvle i Hvid/Guld går naturligvis ikke ubemærket hen.

April måned har i den grad været værd at tale om med Superfly, CR7 SE og VM trøjer. Men de næste par måneder bliver i den grad også værd at bruge sin energi på. Du kan bidrage til vores indhold ved at skrive ind til Jakob og Joltter med forslag til, hvad de kan tale om. Hvad glæder du dig allermest til i de kommende måneder?