Navn og flag på Nike Magista Obra som de professionelle stjerner

Vi kender alle sammen til den - glæden over at få nye fodboldstøvler. Fornemmelsen af at pakke et nyt par ud af æsken er helt speciel - især, hvis støvlerne er personaliseret, så de er helt dine egne.

Det er ikke mange år siden, at personligt ID på fodboldstøvler var noget, kun de allerstørste stjerner havde, men heldigvis er det blevet noget, som du her i Unisport kan få på de fleste fodboldstøvler i vores sortiment. Vi kalder det UNIiD, der dækker over at du kan få lavet både navn og/eller for at gøre dine fodboldstøvler helt unikke.

Og nu vi er ved det unikke - så kan du nu bestille UNIiD når du forudbestiller den splinternye og innovative Nike Magista, der er lavet af Nikes revolutionerende Flyknit-materiale, og som allerede er voldsomt populær. Det har vi det vildt over, og har derfor barberet toppen af prisen for UNIiD på samtlige fodboldstøvler, så du nu kan få lavet flag eller navn for 100 kr. samt både flag og navn for 150 kr.

Tidligere har vi altid broderet UNIiD på fodboldstøvler, men Nike Magista Obra har givet nye udfordringer. Vi har i tæt samarbejde med Nike fundet frem til, at den eneste måde at lave navn og flag på Nike Magista er ved at trykke det på.

Nike Magista Obra, skal der trykkes, og ikke broderes, grundet Flyknit-materialets konstruktion og efterbehandlingen med All Condition Control. Det er ikke muligt at få et professionelt resultat med brodering, og vi vil i fremtiden også se de professionelle få lavet navn og flag med tryk på Nike Magista Obra fodboldstøvlerne.

Går du derfor og drømmer om at prøve den nye Nike Magista Obra af og føle hvad fodboldrevolutionen føles som - samtidig med at du lige får vist dini initialer og dit flag frem - så er muligheden her nu. Vi gentager lige; 100 kr. for enten flag eller navn og 150 kr. for både navn og flag. Det er på alle fodboldstøvler. Og det kommer stensikkert til at give misundelige blikke fra dine holdkammerater.

Hvad synes du om de nye Nike Magista Obra med UNIiD på - og hvad ville du have skrevet og lavet af flag, hvis du selv bestemte? Del meget gerne dine tanker og ideer om UNIiD med os lige herunder.