Ved det store lanceringsevent i Madrid havde vi sendt vores WebTV hold med for at følge begivenhederne på første parket. Her mødtes vi blandt andet med The Ox fra Arsenal og vi fik os en hyggelig snak om Englands landsholdstrøjer, fodboldstøvler og Alex Oxlaide-Chamberlains personlige forhold til mode.

Nike havde samlet en række af deres absolutte topstjerner da de præsenterede hele deres VM line-up ved deres Innovation Summit i Madrid. Heriblandt var et af Englands største talenter lige nu, nemlig Alex Oxlaide-Chamberlain. The Ox indledte ellers denne sæson med en grim knæskade der holdt ham ude i flere måneder, men siden er han kommet stærkt tilbage og forventes at være en del af Roy Hodgsons 23-mands trup der skal rejse til Brasilien om en lille måned.

Holder du med England til VM? Køb deres landsholdstrøje nu - kun 599

Oxlaide-Chamberlain har dog ikke ladet hans store succes stige ham til hovedet og gennem vores interview med ham var det tydeligt at han har bevaret masser af ydmyghed. Han betragtede det som en stor ære at være en del af Nike-familien og ikke mindst at kunne få lov til at repræsentere sit eget land i de hvide og røde farver. Han var da heller ikke bleg for at rose det nye landsholdssæt, som ifølge The Ox både sidder perfekt og ser godt ud.

Og lige det der med at se godt er faktisk noget som Arsenal-manden går op i. Som han siger: "Når man ser godt ud, så har men det også godt med sig selv". Derfor bruge han da også lige et par ekstra minutter på at sikre sig at sokker, shorts og trøje sidder som det skal inden han træder ind på banen. Også uden for banen er Oxlaide-Chamberlain dog lidt af et modedyr. Ja, faktisk mener hans forældre at han bruger lidt for meget tid på shopping. Men så igen, hvem ville ikke gøre det, hvis man var i The Ox's situation?

Når det kommer til fodboldstøvler, så gik Oxlaide-Chamberlain for nyligt over til Hypervenom fra CTR360-kollektionen. Og det er et skifte han har været utrolig glad for. På mange måder er Hypervenom en kombination af flere af Nikes fodboldstøvler og det er noget som imødekommer The Ox's behov helt perfekt.

Nike gør meget ud af at fremlægge deres fodboldstøvler, som passende til specfikke positioner på banen. Hypervenom til angribere, Mercurial til de hurtige kanter, Magista til Playmakeren og Tiempo til all-round spilleren. Oxlaide-Chamberlain mener da også helt sikkert at valget af fodboldstøvler mange gange afspejler ens spillestil. Når det så er sagt, så er han da heller ikke i tvivl om at fodboldstøvler i dag bliver lavet til alle og det behøver ikke nødvendigvis at være forudbestemt, hvem der skal bruge hvilke fodboldstøvler.

Du kan støtte The Ox og England ved at købe Englands VM trøje nu - kun 599

Selvom Oxlaide-Chamberlain nok har haft en hel del fodboldstøvler gennem sin tid som fodboldspiller, kan han faktisk stadig huske sit første par Nike fodboldstøvler; et par Total90 i Grå/Hvid. Og hvis han ikke tager helt fejl ligger de faktisk stadig hjemme hos mor og far. Det er dog ikke det eneste The Ox gemmer derhjemme. Faktisk har han så mange trøjer og støvler at han helt har mistet overblikket over, hvad der repræsenterer hvad.

Joltters lille snak med The Ox gav os et lille indblik i, hvilken person der ligger bag talentet og det var tydeligt at Alex Oxlaide-Chamberlain er en sand britisk gentleman (som elsker at shoppe). Hvad synes du om The Ox og tror du at han får lov til at repræsentere de engelske farver ved VM i Brasilien?