Adidas viser Bayern Münchens farver i ny hjemmebanetrøje

Mia san Mia. Sådan lyder mottoet for den mest vindende klub i Tyskland. Ordene betyder "Vi er, hvem vi er" og tilhører naturligvis Bayern München. Adidas har i dag præsenteret klubbens hjemmebanetrøje til næste sæson og de har brugt mottoet som inspiration til designet.

Hvis man er i tvivl om, hvad det vil sige at være en succesfuld fodboldklub, så skal man bare kigge på den tyske storklub fra München. Med 51 hjemlige titler og 11 internationale er Bayern München klubben man kan gerne vil slå og de Rød/Blå/Hvid farver er iblandt dem man frygter mest at møde på en fodboldbane.

Er Bayern München din klub? Forudbestil den nye trøje nu - kun 599,-

Tyskerne er stolte af, hvem de er og er ikke bange for at vise deres farver frem. Derfor har Adidas givet Bayern München en ny hjemmedragt, der hylder de tre ikoniske farver i en kombination af klassisk og moderne design. Det stilrene og enkle look med dominerende Rød og Blå bliver således støttet op af Hvid i form af sponsorlogoer og ikke mindst Adidas' tre striber.

I år har Bayern München været helt outstanding i den hjemlige liga og kunne således allerede fejre mesterskabet med hele 7 spillerunder tilbage. En helt uhørt statistik som naturligvis også blev en tangering af den gamle rekord som var sat af, ja, Bayern selv i sidste sæson, da de blev mestre med blot 6 spillerunder tilbage.

Adidas er tysk. Bayern München er tysk. Adidas er succesfulde. Bayern München er succesfulde. I kan godt se, hvor vi vil hen, ikke? Det er naturligvis en selvfølgelig at de to giganter arbejder sammen og det har de stort set gjort lige siden tidernes morgen. Adidas kender derfor også både klubbens og fansenes behov og der er ingen tvivl om at den nye hjemmebanetrøje er spot on.

Vis Bayern Münchens farver frem ved at forudbestille den nye trøje nu - kun 599,-

Klubbens stjerne på venstre-backen, David Alaba, siger også om den nye trøje: "Rød, Blå og Hvid - det er de farver der hører til Bayern München. Jeg kan slet ikke vente med at gå i kamp med den nye trøje og kæmpe for klubben og vores fantastiske fans."

På bagsiden af trøjen er prydes ryggen af klubbens navn skrevet i hvid skrift, mens der over nakken er skrevet Mia san Mia, som er det famøse motto som denne nyhed også blev indledt med. Samtidig er trøjen naturligvis lavet med Adidas' nyeste teknologier, som sikrer at spillerne kan bruge al deres energi på at koncentrere sig om at slå rekorder, frem for at blive generet af en dårligt produceret spillertrøje.

Du kan allerede forudbestille Bayern Münchens nye hjemmebanetrøje - kun 599,-

Adidas har givet Bayern München en ny hjemmebanetrøje, der omfavner den stolthed og ære som klubben bærer rundt på. Trøjen bærer på alle måder videre på Bayern Münchens ånd og de ikoniske Bayern farver vil helt sikkert få modstanderne til at ryste i benene, når de skal op mod de tyske giganter til næste sæson. Hvad synes du om Bayern Münchens nye hjemmebanetrøje? Lever den op til dine forventninger?