Warrior satser det hele og præsenterer Gambler II

Det kunne vel ikke rigtig være anderledes. Mandag kom Superheat, onsdag kom Skreamer og i dag kom, ja du gættede det, Gambler. Denne uge har virkelig stået i Warriors tegn og med præsentationen af 2. geneneration af kontrolstøvlen sørger Warrior for at gå på weekend med en fuldendt serie af nye fodboldstøvler.

Gambler udgør Warrios tredje silo og er lavet til spilleren med udvidet boldkontrol. Warrior har taget de bedste elementer for første generation og udviklet på dem, så de nu kan præsentere en ny, forbedret kontrolstøvle både ved pasformen, boldkontrol og greb i jorden.

Du kan allerede forudbestille den nye Warrior Gambler II her - kun 1.359,-.

En af de ting, der gjorde den første Gambler særligt karakteristisk var Warriors Ace Plate, der var placeret omkring vristen og indersiden af foden. Det fungerede ved en række plastik-lameller strategisk placeret for at give mere kontrolleret boldføling. Til Gambler II har Warrior bevaret konceptet med deres Ace Plate, men de har videreudviklet det så støvlen nu tilbyder et mere aggressivt greb, som dermed øger kontrollen over bolden.

Konstruktionen af Gambler II bygger sådan set på det samme fundament, som den første generation. Det hele er bare lige blevet forbedret efter feedback fra Warriors spillere. Således har Warrior bevaret de plastic lammeller på forfoden der skal øge boldkontrolen. De er forstærket af en tre-foldet struktur, hvor indersiden af overdelen er lavet med Control Foam; små puder for at give optimal støtte mellem foden og bolden.

Du kan allerede forudbestille den nye Warrior Gambler II her - kun 1.359,-.

Hertil har Warrior tilføjet et Chequerboard tech mesh, som er et tyndt materiale der holde vægten nede på et minimum og tilbyder yderligere stabilitet og support. Yderst er overdelen lavet med en læderemulerende tekstur der dog også kommer i en let udgave og bidrager yderligere til støvlens evne til at bevæge sig ubesværet og let på banen.

Når det kommer til knopssystemet har Warrior holdt fast i deres imponerende konfiguration med hele 17 knopper. Knopperne er triangulære og er forholdsvis små i det, så trykdistributionen bliver bedst muligt fordelt og man får den maksimale komfort og greb.

Du kan allerede forudbestille den nye Warrior Gambler II her - kun 1.359,-.

Den nye Gambler har først og fremmest Marouane Fellaini som frontmand og han vil debutere i sine nye støvler allerede i weekenden når Manchester United runder sæsonen af på udebane mod Southampton. Hvad synes du om Warriors Gambler II? Har de gjort et godt udviklingsarbejde med støvlen?