Nike Magista Obra fik sin generalprøve i The Chance

Nikes Magista Obra udgør nok sammen med den nye Superfly deres største innovative skridt den første Mercurial blev præsenteret i 1998. Når man vælger at tage så stort et skridt, så kræver det naturligvis også at man er 100% sikker på at det holder hele vejen.

Udviklingen af den nye Magista har været gennem mange delstop, før den nåede sit endelige mål. Og mange testspillere har givet deres indsigt for at optimere støvlens præstationsevne. Da Magista var tæt på målet gav Nike en række af deres egne talenter muligheden for at prøve den nye fodboldstøvle. De tilbageværende spillere i Nikes The Chance fik således lov til at spille i en blackoutet version af støvlen.

The Chance er en global konkurrence for unge talenter til at spille sig ind i Nike Academy, som er et fuldtids professionelt træningsprogram baseret i England. Her findes altså en række af verdens største fodboldtalenter, så hvilket bedre sted at give Magista sin generalprøve. Og ligesom alle andre der hidtil har fået lov til at træde ned i den nye Magista, var spillernes reaktion også ren begejstring.

Har du endnu ikke forudbestilt den nye Magista Obra? Gør det nu - kun 2.099,-.

Ud fra de udtalelser vi har fået fra dem der har fået lov til at spille i støvlen indtil videre, så ser det ud til at Magista lever op til sit løfte om at levere en unik barfodsoplevelse. Det var i hvert fald noget af det første der blev bemærket på St. Georges Park da den blev testet af.

"Det var helt perfekt. Det føltes virkelig som at den var lavet til mig.", siger en brasiliansk deltager, mens en britisk spiller følger op: "Det føles som om støvlen er forbundet til din fod." Og særligt var begejstringen stor omkring Flyknit materialet, som giver et helt særligt greb om bolden.

Den blackoutede model, som alle disse spillere fik lov til at optræde i og som vores egen Jakob har været så heldig at modtage et par af, er ikke en model som vil blive sat til salg. Desværre. Der er ellers noget helt særligt over den blackoutede Magista, som vi er overbeviste om, ville knuse manges hjerter. Indtil videre må vi holde os til modellen fra Nikes VM-kollektion, som altså allerede kan forudbestilles nu.

Har du endnu ikke forudbestilt den nye Magista Obra? Gør det nu - kun 2.099,-.

ALT_TAG

Vi misunder virkelig spillerne fra The Chance, som fik lov at teste Magista Obra en sidste gang før den fik et endeligt GO. Har du allerede forudbestilt den nye Magista? Hvad er dine forventninger til den innovative fodboldstøvle?