Nike øger spillernes præstationsevne med Pro Combat

Gennem de seneste år er baselayer blevet uundværlig påklædning for de fleste professionelle fodboldspillere. Tøjet der er lavet til at blive båret under spillertøjet er udviklet til at optimere spillernes ydeevne, ved at holde kroppen tør og temperaturen oppe. Baselayer er faktisk blevet så populært at Nike er stoppet med at producere langærmede spillertrøjer.

Når de store stjerner drager til VM til sommer, vil det faktisk være vinter i Brasilien. Selvom temperaturerne i Brasiliens vintermåneder stadig holder sig højt i de fleste dele af landet, så kan det godt blive til nogle kølige aftener visse steder. Derfor vil en del spillere nok være glade for at de kan ty til deres baselayer udstyr. Hos Nike er det praktisk talt gået hen og blevet et must for deres spillere.

Find hele udvalget af Nike Pro Combat baselayer her

For nogle spillere er langærmede trøjer lige så normalt at bruge som kortærmede, men i stedet for at fortsætte med at lave langærmede trøjer til dem har Nike tænkt i andre baner. Baselayer er nemlig ikke kun noget der bruges under kolde forhold, men også noget som spillere benytter sig af, selv i varme. Derfor er Nike gået hen til at lave deres Pro Hypercool- og Hyperstrong-kollektion i samme farver som de landsholdstrøjer og shorts de står for at producere.

Hvad enten man hedder Neymar, Rooney, Ribery eller Cristiano Ronaldo så er der altså et stykke Baselayer der passer præcis til det sæt man spiller i. Og til VM vil vi helt sikkert se mange af Nikes stjerner benytte sig af den mulighed.

Hypercool er kollektionen af trøjer, både i lang- og kortærmet. Og grundlæggende set er trøjerne udviklet til at lede sved væk fra kroppen så kropstemperaturen bevares på et kampdygtigt niveau. Derfor er de naturligvis lavet med Nikes Dri-FIT teknologi, der samtidig også holder tøjet nede på en ekstra lav vægt, nemlig 113 gram.

Trøjerne er lavet uden syninger så man kommer udenom alle former for gener og irritation. Samtidig er tøjet udviklet med Nikes four-way-stretch, der sørger for et helt tæt fit og derfor også giver en optimal bevægelsesfrihed.

Find et stort udvalg af Nike Pro Combat Hypercool her

Ved at holde kropstemperaturen høj sikrer Nikes baselayer også at musklerne holdes i gang og ikke bliver kolde. Det minimerer også risikoen for skader. Et område der er særligt vigtigt for fobdoldspillere er benene og her har Nike også udviklet Hyperstrong-kollektion. De består af shorts der rent faktisk dækker to af de tre største muskelgrupper, nemlig balder og lårmuskler.

Udover at være lavet med Nikes Dri-FIT er disse shorts lavet til at sidde helt tæt og yde kompression på musklerne. Det er på denne måde at musklerne holdes i gang og det gør derfor også spillernes udgangspunkt til at yde på et kontinuerligt højt niveau bedre. Materialet er desuden ventilerende i de områder, hvor der danner sig varme, som kroppen ellers skal bruge energi på at køle ned. Dermed har du mere energi til at fokusere på spillet.

Du kan også købe Nike Pro Combat Hyperstrong her

Nikes Pro Combat baselayer kan altså kombineres på mange måder i mange farver, men når de bedste spillere i verden mødes under den brasilianske himmel er der naturligvis nogle restriktioner for, hvordan tøjet må bruges, så selv om Rooney måske synes at hvid ville gå godt med rød baselayer, så ville den ikke gå hos FIFA. Er man derfor stor fan af Nikes baselayer, skal man nok lige sikre sig at købe trøjer og shorts i de rigtige farver, hvis de altså skal bruges under spillertøj

Baselayer er gået hen og blevet et must for mange spillere og derfor har Nike også sørget for at imødekomme spillernes behov. Nike Pro Combat er deres serie af baselayer, både i lange- og korte ærmer, shorts og bukser. Hvad er dine erfaringer med baselayer? Føler du heller ikke at du kan spille uden eller er det lige meget?