Warrior skriver andet kapitel med deres Skreamer II

Warrior har gang i de nye lanceringer. I mandags kunne de præsentere en ny Superheat og i dag har de så løftet sløret for Warrior Skreamer II. Og Warrior bygger videre på det modige design fra første generation med en kombination af farver der i den grad skiller sig ud fra mængden.

Skreamer-kollektionen har en særlig plads i Warriors hjerter. Det var deres første fodboldstøvle, så den bærer rundt på noget meget betydningsfuldt for det amerikanske sportsmærke. Med dagens præsentation af den nye Skreamer har Warrior så startet på et nyt kapitel med deres første silo.

Du kan allerede forudbestille den nye Warrior Skreamer II her - kun 1.359,-.

Den nye model har bevaret mange af sin forgængers teknologier, men i et tæt samarbejde med spillerne har Warriors udviklingsteam fundet frem til nogle forbedringer, som de har udstyret den nye Skreamer S-Lite II med. Læsten er stadig lavet med en anatomisk tilpasset teknik der giver fodboldstøvlen et helt tæt fit, mens TPU ydersålen sikrer en lav vægt til støvlen.

Overdelen er lavet med et nyt S-Lite materiale, som er lavet af et ultrastærkt og ikke mindst blødere mikrofibermateriale. Warrior har fundet at dette overdelsmateriale styrker pasformen omkring foden og dermed får man også en langt bedre føling med bolden, da støvlen vil sidde helt tæt på foden og kontakten mellem foden og bolden vil føles langt mere reel.

Du kan allerede forudbestille den nye Warrior Skreamer II her - kun 1.359,-.

Den tidligere model indeholdt også den noget anderledes Arrowhead teknologi, som var en række små gummipile, der er udviklet til at hjælpe med præcision, skru og kraft i ens spark. Denne teknologi er bevaret i den nye Skreamer II, men gummipilene er blevet omplaceret en smule i forhold til første generation.

I bunden af støvlen har Warrior bevaret deres War Plate sål med ClawTec knopkonfiguration, som er aflange knopper der skal sikre spillerne et mere stabilt greb i jorden og mere eksplosive afsæt. Skreamer har haft stor fokus på komforten med den nye støvle og derfor har de har udviklet DeepLace, som er en ny snærebåndskonfiguration, der gør at støvlens overdel virkelig smyger sig om foden, når støvlen spændes.

Du kan allerede forudbestille den nye Warrior Skreamer II her - kun 1.359,-.

Den anden generation af Warriors første fodboldstøvle blev præsenteret og kommer allerede i aktion i aften når Vincent Kompany og Manchester City skal forsøge at få det bedste udgangspunkt før weekendens sidste kamp i sæsonen. Warrior har naturligvis bevaret det modige design - men hvad synes du om den nye Skreamer? Falder den i din smag?