Nike sørger for VM deltagerne med hel tøjkollektion

VM er den absolutte største begivenhed i fodboldens verden. Siden 1930 har millioner af mennesker samlet sig rundt om denne ene begivenhed. I år rejser 32 håbefulde nationer til Sydamerika for første gang siden 1978. Iblandt de 32 lande vil Nikes Swoosh figurere på brystet af 10 deltagende nationer. Og Nike har sørget godt for dem.

Der er ingen tvivl om at Nike er stolte af at kunne få lov til at repræsentere nogle af de største nationer ved VM. De har allerede offentliggjort de nyeste landsholdstrøjer, som vil blive brugt under VM, men ved deres store Innovation Summit i Madrid den 24. og 25. april, kunne de præsentere meget mere end bare fodboldtrøjer.

For Nike er VM nemlig meget mere end en række fodboldkampe. Begivenheden omfavner en hel livsstil, hvor verdens bedste fodboldspillere kan få lov til at vise deres nationale farver frem for hele verden. Derfor har Nike lavet en hel kollektion af tøj, som spillerne vil bære under hele begivenheden.

Iblandt er nogle af VM's største favoritter og outsidere og det inkluderer naturligvis værtsnationen fra Brasilien. Og særligt Brasilien spiller en central i denne VM-kollektionen. Alt tøjet er nemlig designet med inspiration fra den trænings-kollektion de brasilianske stjerner bar under VM i 1998.

Køb Brasilien Tech Fleece N98 Grå her - kun 899,-.

Til sommer vil den fodboldglade nation utvivlsomt have store forventninger til Neymar og co. og mens de brasilianske helte skal forsøge at bringe "Jogo Bonito" frem på banen, så har Nike da i hvert fald sørget for at de kan føle sig tilpas i tøjet, når de skal restitutere efter kampene.Tech Fleecen er således udviklet med en unik termisk konstruktion, der sikrer spillerne en varm kropstemperatur.

Køb Brasilien Tech Fleece N98 Blå her - kun 899,-.

I England har de drømt om nye storhedstider siden de vandt i 1966 og der er da ingen tvivl om at forventningerne er intakte i år når Rooney, Gerrard, Sturridge osv. træder ind på det brasilianske territorium. Nike har givet dem en Tech Fleece i en stilet rød, der jo som bekendt er englændernes sekundære farve.

Køb England Tech Fleece N98 Rød her - kun 899,-.

Et tredje land, som Nike har taget under deres vinger er Frankrig. Efter den massive fiasko ved VM i Sydafrika med masser af intern ballade, har Didier Deschamps formået at samle holdet op og skabe en homogen trup, der er klar til at kæmpe for landets farver. Derfor har Nike også givet franskmænende en stilet Tech Fleece i landets blå farver. Der er dog også blevet plads til en grå variant og Nike har naturligvis ikke glemt den redesignede galliske hane, der er et stærkt symbol for det franske landshold.

Køb Frankrig Tech Fleece N98 Navy her - kun 899,-.

Køb Frankrig Tech Fleece N98 Grå her - kun 899,-.

Som alternativ til Tech Fleece trøjerne har Nike også designet en række Track Tops. Disse track tops er lavet med et 4-way-stretch materiale. Det sikrer at trøjen bevarer en høj mobilitet, samtidig med at den holder sin form. Hertil er der laserskåret ventilationshuller i siderne, så trøjen ikke bliver for varm at bære.

Find din favorit fra TrackTop N98-kollektion her

Hele denne kollektion er noget som Nike betegner som "Athlete Journey" og omfavner altså hele atletens rejse lige fra han sætter sig i flyet med Brasilien som destination, til han tager hjem igen. På den måde understreger Nike at VM ikke bare handler om kampene, men om alt omkring dem også. Martin Lotti, som er Creative Director hos Nike forklarer: "Det overordnede mål var at skabe ikoniske og mindeværdige produkter som spillere kan bære under deres tid i Brasilien."

Nikes store VM-kollektion er helt sikkert noget der er faldet i god jord hos de lande, der deltager med Nike som tøjsponsor. Der er i hvert fald masser at vælge i mellem og vi har taget et kig på et lille udvalg af det. Hvad synes du om Nikes "Athlete Journey" kollektion. Er det for meget eller er du vild med den?