Cristiano Ronaldo og Nike - et perfekt Superfly match

Da Nike præsenterede deres nye Nike Mercurial Vapor Superfly var det med Cristiano Ronaldo, som hovednavn ved eventet. Og hvilken bedre måde at præsentere en ny superstøvle end at have verdens bedste fodboldspiller til at gøre det for en.

Cristiano Ronaldo og Nike synes at være et perfekt match. Siden 2010 har Cristiano været frontmanden for Mercurial lanceringer ved slutrunderne og i denne video får vi en lille fornemmelse for, hvorfor Nike og CR7 går så godt sammen.

Mercurial Vapor Superfly IV kan forudbestilles fra den 26. maj. Få meget mere information om den her

Vi har efterhånden hørt om Cristiano Ronaldos ubetingede professionalisme. Hvordan han altid arbejder på at blive bedre og aldrig tager noget for givet. Cristiano er drevet af en motivation og disciplin, som de færreste og derfor er kun det bedste også godt nok til ham.

Nike og Cristiano Ronaldo har arbejdet tæt sammen i mange år, med en ambition om at lave den optimale fodboldstøvle. Om præsentation af den nye Mercurial Superfly IV er det ultimative resultat af det samarbejde, vil kun tiden vise, men der er ingen tvivl om at lanceringseventet i Madrid har bygget store forventninger om til den nye eksplosive fodboldstøvle.

I ovenstående video tyder meget da også på, at Cristiano selv er meget begejstret for sine nye fodboldstøvler: "Det her er mere end bare endnu en støvle. Det her er noget helt nyt. Fittet. Designet. Det er smukt. Det er et unikt øjeblik."

Den nye Mercurial Superfly er lavet til spilleren med eksplosiv fart og en af de specielle ting ved denne nye støvle dens vægt. Nike har nemlig med deres Superfly ikke forsøgt at komme så langt ned i vægt som muligt. I stedet har de arbejdet på at lave den perfekte kombination af flere elementer, der kan bidrage spilleren til at blive hurtigere.

Mercurial Vapor Superfly IV kan forudbestilles fra den 26. maj. Få meget mere information om den her

Udover Flyknit overdelen og Dynamic Fit kraven, har Nike således udstyret støvlen med briokabler, til at yde et ekstra tæt fit og låser dermed foden endnu bedre fast i støvlen. Også sålen er lavet med carbonfiber, som både sikrer en lavere vægt og et eksplosivt afsæt fra jorden. Hertil har Nike modificeret knopkonfiguratinen, for at give spilleren et bedre greb i jorden og dermed en bedre forudsætning for at accelerere.

Nikes lancering af den nye Superfly foregik i Madrid og der var fuld fart over feltet. Specielt da Cristiano Ronaldo trådte ind af døren iført sine nye Superfly. Har du tænkt dig at følge i Cristianos fodspor og hoppe i den nye Superfly? Og hvad synes du i det hele taget om hele denne nye Flyknit-revolution? Del gerne din holdning med os i kommentarfeltet herunder.