Adidas afslører ny AC Milan hjemmebanetrøje med nyt logo

AC Milan er i godt lanceringshumør i dag og har også givet os et kig på Rossoneris hjemmebanetrøje til næste sæson, som Honda, Balotelli, El Shaaraawy skal trække over hovedet allerede fra d. 18. maj. Den nye hjemmebantrøje går nye veje både for fodboldtrøjens design men i den grad også logoet. Kig os med over skulderen når vi går i detaljen her.

Vi kender den alle - den sort/røde AC Milan fodboldtrøje, der med sine lodrette striber skaber et ikonisk look, så man ikke er i tvivl om, at den røde halvdel af Milano er på banen. Med den seneste hjemmebanetrøje har Adidas dog krydret tingene lidt op - og AC Milans nye fodboldtrøje er derfor ikke helt som den plejer.

For første gang nogensinde har Adidas nemlig lavet AC Milans hjemmebanetrøje, så de sorte og røde striber nu er forskellige i både bredde og farve. Trøjen er bygget op omkring en bred, central sort stribe, mens de røde striber kommer i to forskellige nuancer. Det er ikke set på en AC Milan hjemmebanetrøje før. Vi synes det er friskt - hvad siger du?

Men det er ikke den eneste nyhed; AC Milans normale logo er blevet erstattet af det ikoniske St. George's Cross - der i Italien kaldes St. Ambrose's Cross. Det er en del af AC Milans logo, og er Milanos officielle flag - som AC Milan faktisk spillede med på brystet indtil 1940'erne.

Men bare rolig, Milan-fans - det normale AC Milan-logo er ikke helt væk, men er lavet elegant some tone-i-tone inde i selve St. Ambrose's Cross-logoet. Elegant og en fræk lille detalje. Vi kipper på hatten, og det er en flot reference til AC Milans lange historie.

Under kølerhjelmen er AC Milans nye hjemmebanetrøje lavet med Adidas' Adizero-teknologi (nej, ikke fodboldstøvlen, fodboldtrøje-teknologien), der dækker over at trøjen er lavet af et utralet materiale der både sikrer god åndbarhed og bevægelsesfrihed - uanset om Milan spiller i Nord- eller Syditalien. Det er samme teknologi som i AC Milans 3. trøje, der også blev lanceret i dag. Alle vinder!

"Vi er utroligt stolte over at kunne introducere disse nye AC Milan fodboldtrøker som den perfekte forbindelse mellem tradition og innovation," siger Jean Michel Granier, der er managing Director i Adidas South Europe.

Hvad synes du om AC Milans nye hjemmebanetrøje, og er det nye logo-design og de lidt anderledes striber noget for dig? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder - uanset om du er fan af Rossoneri eller ej!