Weekendens støvlespot: Signatur- og special-designet støvler

Så er vi trådt ind i maj måned og nu er vi bare én måned og 7 dage til at VM i Brasilien bliver skudt i gang. Spændingen begynder i den grad at tage til og det gør den også i de hjemlige ligaer verden over. Vi er klar med weekendens støvlespot.

Bakary Sako (Wolverhampton) - Nike Hypervenom Hvid/Sort/Grøn Vi skal ikke længere tilbage end til 2012 da vi sidst fandt Wolverhampton i Premier League. Siden er det dog gået helt ned af bakke for den traditionsrige, som rykkede hele vejen ned i League One i sæsonen 12/13. I weekenden kunne de dog fejre oprykningen til Championship sammen med senegaliske Bakary Sako, der i dagens anledning var hoppet i den nye farvevariant til Hypervenom. Det er ikke en variant vi har set meget til siden den kom ud, så Sako skal have point for at skille sig ud fra mængden med denne model.

Sardar Azmoun (Rubin Kazan) - Nike Mercurial Vapor IX Tropical Pack Blå En anden kollektion vi heller ikke har set i hobetal siden den kom ud er Nikes Tropical Pack. Det er dog ikke så mærkeligt da de kom ud i en Limited Edition. Vi har dog spottet den et par gange og interessant nok har det været den blå variant hver gang. Sardar Azmoun fra Rubin Kazan er også iblandt dem der er faldet for den blå variant og i weekenden viste han sit par frem da hans klub vandt 1-0 over Ural S.R.

Fabinho Alves (Chapecoense) - Adidas F50 Adizero Messi En støvle der til gengæld er blevet set en del gange efterhånden er den fodboldstøvle Adidas lavede helt særligt til Messi - nemlig den regnbuefarvede Samba Pack inspirerede F50 Adizero. Senest har vi nu også set den i den brasilianske Serie A, som for nyligt blev skudt i gang. Her har Fabinho Alves fra Chapecoense også anskaffet sig Messis signaturstøvle. Desværre kunne de ikke hjælpe ham eller hans klub i kampen mod Corinthians som de tabte 0-1.

David Vaughan (Nottingham Forest) - Adidas Adipure 11Pro (Miadidas) Nottingham Forest må desværre tage til takke med endnu en sæson i Englands 2. bedste række. De måtte da også tage til takke med at slutte sæsonen af ved at tabe 1-2 til Brighton på hjemmebane. Til gengæld sørgede David Vaughan for at slutte sæsonen af i stil. Han har nemlig været et smut forbi Miadidas for at specialdesigne sit eget par af den nye 11Pro.

Adnan Januzaj (Manchester United) - Nike Mercurial Vapor IX FF '06 I Manchester vil De Røde Djævle nok mest af alt bare gerne have denne sæson afsluttet. De oplever i øjeblikket den værse sæson siden Premier League blev dannet i 1992/1993, så mon ikke at der kommer helt nye boller på suppen til næste sæson. En af de spillere klubben helt sikkert vil satse mere energi på i næste sæson er supertalentet Adnan Januzaj, der fik lov til at vise sine kompetencer frem i weekendens nederlag mod Sunderland. Og vi er vant til at se Januzaj i Nikes Hypervenom fodboldstøvler, men til denne kamp var Januzaj skiftet til Mercurial kollektionen, nærmere betgnet '06 modellen fra Fast Forward kollektionen.

Joe Hart (Manchester City) - Umbro UX-1 Blot få meter over gaden sidder et andet Mancheser hold og har nok svært ved at få armene ned. Manchester City er nemlig rigtig godt på vej mod deres blot andet Premier League mesterskab. I fredags sendte Umbro en lille teaser ud om deres nye fodboldstøvler og her i weekenden var Joe Hart så hoppet i den nye støvle fra Umbro.

Aenis Ben-Hatira (Hertha Berlin) - Nike Mercurial Vapor IX NikeID Whiteout For et par uge siden havde vi ham med en blackoutet Mercurial og nu er Ben-Hatira gået over i den anden ekstrem med en total whiteoutet Mercurial. Det ser ud til at alle de mange farver, som mærkerne efterhånden påfører deres fodboldstøvler ikke rigtig bider på Ben-Hatira. Vi må da også give ham den hvide variant går rigtig fint med spillersættet fra Hertha Berlin.

Leon Goretzka (Schalke 04) - Nike Mercurial Vapor IX Reflective Pack Vi har tidligere haft både Prince-Boateng og Farfan fra Schalke 04 med i dem og nu er turen kommet til Goretzka. Noget tyder på at Reflective Pack er faldet rigtig godt til i Schalke og ellers var der mængderabat på Mercurial-modellen fra Reflective Pack, da drengene skulle bestille støvlen hjem. Men vi brokker os heller ikke herfra, for støvlen er absolut værd at bruge energi på.

Thierry Ambrose (Manchester City U21) - Adidas F50 Adizero (Miadidas) I torsdags mødte Manchester City og Chelseas U21 hinanden i semifinalen i U21 Premier Leagues afgørende Play-Off spil. Manchester City måtte i sidste ende se sig slået på straffe, men det var i vores øjne ikke det mest bemærkelsesværdige ved kampen. Det synes vi i den grad var Thierry Ambrose's fodboldstøvler, som var en customized F50 i Manchester City's farver. Når man nu skal designe støvlen selv, så kan man jo lige så godt gøre det med stil og det må vi virkelig sige at Ambrose har gjort med sit eget præg på letvægteren fra Adidas.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Vapor IX FF '10 Åh, hvor må det da også være svært. At få lavet så mange signaturstøvler at man nærmest ikke kan vælge mellem dem. Cristianos guldstøvle blev blot lavet i 100 par på verdensplan, men efter at have haft dem i ilden i et par kampe, så er Cristiano gået tilbage til sin Fast Forward model, som også blev lavet specifikt til at han kunne spille i den. Hvad enten han vælger den ene eller den anden, så har han alligevel også kun klassestøvler at vælge mellem, så mon ikke han ser det mere som et luksusproblem end en belastning.

Weekenden har traditionen tro budt på masser af interessante støvlespots og vi har været med på første række for at vælge de mest interessante ud. Vi har her valgt 10 ud, men spottede du noget som du synes også fortjener et spotlys? Så del det med os her i kommentarfeltet eller på Facebook.