Warriors nye Superheat i Guld/Hvid kommer i lettere variant

I november sidste år præsenterede Warrior deres bud på en letvægtsstøvle med deres Superheat. Den er blevet taget fint imod og nu bygger Warrior videre på succesen ved at lancere en ny farvevariant i Hvid/Guld

Det er modigt at træde ind på et område, som i den grad bliver domineret af nogle af de absolut største spillere på markedet. Warrior tager dog kampen op og ser ikke ud til at ville lægge sig ned foreløbigt. I hvert fald er letvægtsstøvlen Superheat nu blevet forøget med endnu en farvevariant og denne gang i en S-Lite variant der altså vejer hele 35 gram mindre end Superheat Pro modellen.

Du kan forudbestille de nye Superheat S-Lite allerede nu - kun 1.274,-

Selve støvlen er bevaret som vi kender den fra tidligere modeller. Den kommer dermed stadig med den tynde mikrofiber overdel, som kombinerer et skarpt touch med god komfort. Warrior har brugt deres Tri-Fusion teknologi, som afhjælper høj fart i bevægelserne og løb.

Tilføjet til overdelen er Warrios Neoweb de er et særligt tyndt vandafvisende letvægts mesh-materiale der udover at bidrage til den lave vægt også er udviklet til at tilpasse sig fodens former. På den måde bliver Superheat ikke bare en hurtig støvle, men også ekstra komfortabel.

Er du faldet for den nye Superheat S-Lite? Forudbestil den allerede nu - kun 1.274,-

Komforten og støtten er også søgt styrket omkring støvlens hæl, hvor Warrior har udviklet deres Membrane Heel Shield, der yder beskyttelse fra eventuelle svinestreger og anden form for generende elementer.

Sålen er lavet til både at være massiv og samtidig lynhurtig, og det bliver kombineret med Warrior Sports Clawtech knopssystem, som er lavet til at pentrere jorden hurtigst muligt for mest mulig afsæt. Knopperne er en blanding af koniske og aflange knopper, og der er nok af dem, så man får godt fat i banen.

Du kan forudbestille de nye Superheat S-Lite allerede nu - kun 1.274,-

Warriors nyeste farveopdatering af deres Superheat giver helt sikkert fornemmelsen af at man spiller i lynende hurtig fodboldstøvle. Elementet af guld har i hvert fald altid fungeret på en fodboldstøvle og denne er slet ikke nogen undtagelse.