Unisport look of: Puma - Har du evoPOWER?

"Unisport look of" er en ny ugentlig serie, hvor vi zoomer ind på kollektioner der har lidt ekstra kant og stil. Sidste uge så vi på den nye Nike F.C. kollektion og i denne uge tager vi et kig Pumas evoPOWER-kollektion. Og apropos kant, så er det vel ikke mere passende at tale om en kollektion, der benyttes af selveste Super Mario.

I starten af året præsenterede Puma deres nye silo, der omfavnede et af de mest kraftfulde våben i fodboldens verden: Det kraftfulde spark. Med navnet evoPOWER har Puma udviklet en hel kollektion, der ikke blot indeholder fodboldstøvler, men også træningsstøj.

Se det fulde udvalg af Puma evoPOWER produkter her

Tøjet er naturligvis lavet med Pumas bedste teknologier indenfor sportstøj. Det indebærer blandt andet Dry- og Cool Cell, som begge er teknikker der holder tøjet tørt og let ved at lede sved og fugt væk fra tøjet. Trøjer og bukser er lavet me Dry Cell, mens shorts er lavet med Cool Cell. Cool Cell er nemlig samtidig en teknik der er lavet med et mesh, hvis strategiske placering giver distribuerer luften på de mest optimale steder.

Køb denne evoPOWER trænings T-shirt - kun 249,-

Få de tilhørende evoPOWER shorts - kun 249,-

Pumas evoPOWER fodboldstøvler er en innovativ støvler der er lavet med fodens anatomi, som hovedfokus. Således har Puma fundet at kraften i et spark ligger i fodens bevægelser og derfor at har Puma udviklet en fodboldstøvle med en overdel og sål der er så fleksibel at den tillader foden at bevæge sig i alle retninger. Det har de opnået gennem deres Adap Lite overdel, samt Gradual Stability Frame (GSF) sål, der kan bøjes både op- og nedad oppe omkring forfoden. På den måde kan spillere som Balotelli, Fabregas og Reus øge kraften i deres spark.

Find dine Puma evoPOWER fodboldstøvler her - fra 1.299,-

evoPOWER har utvivlsomt vundet stor popularitet på kort tid og det er da også med god grund. Både teknologien og designet bag kommer fra den absolut øverste hylde og der er da heller ikke noget at sige til at spillere som Balotelli og Yaya Toure har valgt at optræde lige med støvlerne fra evoPOWER kollektionen.