Unisport WebTV: Magista vs Superfly - hvad er forskellen?

Med lanceringen af Mercurial Superfly og Magista Obra har Nike i den grad taget fodboldstøvler til et nyt niveau med introduktionen af Flyknit, NikeSkin og Dynamic Fit Collar på dem begge. Derfor kan de to fodboldstøvler også godt ligne hinanden til forveksling, selv om de er meget forskellige - og Jakob gennenmgår hvad der adskiller Magista og Superfly i dag.

Mercurial Vapor Superfly IV kan forudbestilles fra den 26. maj. Få meget mere information om den her

Både Nike Magista Obra og Nike Mercurial Superfly har været i støbeskeen i intet mindre end 4 år, og resultatet er slående - med introduktionen af det vævede Flyknit-materiale og den høje Dynamic Fit Collar har Nike revolutioneret den måde vi tænker fodboldstøvler på.

Men brugen af Flyknit og Dynamic Fit Collar på båe Superfly og Magista Obra gør også, at det kan være lidt vanskeligt at skille de to fodboldstøvler ad - selv om de er vidt forskellige både med hensyn til teknologier, fit og de spillertyper, de er skabt til.

Har du endnu ikke forudbestilt den nye Magista Obra? Gør det nu - kun 2.099,-.

Og netop den forskel kigger Jakob på i dag for at give en ide om, hvilken af Magista og Superfly der passer mest til dig. Skal du have den lidt bredere og mere rummelige Magista Obra eller den smallere og mere tætsiddende Mercurial Superfly? Se med her og bliv lidt klogere på de to topstøvler fra Nike her.

Hvad synes du om Nike Magista Obra og Nike Mercurial Superfly - og hvilken af de to fodboldstøvler lyder mest som noget for dig? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.