Adidas AC Milan citrus inspireret 3. trøje til 2014/2015

Selv om indeværende sæson endnu ikke er afsluttet, så er de forskellige mærker så småt begyndt at præsentere næste sæsons spilletrøjer. I den forbindelse har Adidas i dag valgt at præsentere AC Milans 3. trøje. Og den kommer i et noget andet design end vi ellers har været vant til at se Milan optræde i.

Milan er en klub med stolte traditioner, hvor der kun forventes det absolut bedste. Desværre oplever klubben i øjeblikket ikke deres bedste periode i den hjemlige liga. Til gengæld kan de starte med at kigge mod en ny sæson og her har Adidas hjulpet dem på vej ved at give dem en frisk og sommerlig 3. trøje.

Er du vild med AC Milans nye 3. trøje? Køb den nu - kun 599,-

Adidas og Milan har været i et lykkeligt ægteskab siden Adidas overtog fra Lotto i 1998. Traditionelt set er Milans 3. trøje blevet designet i sort, men senest lavede Adidas 3. trøjen i et guld inspireret design. De har holdt fast i det gulige tema til 14/15 sæsonen, men denne gang er de gået over i et citrus inspireret design. Og man fristes næsten til at sige at Adidas har ladet sig inspirere af Brasilien, der jo som bekendt også er værtsnation for dette års VM.

Trøjen er lavet i et helt simpelt design, med en dominerende citrus gul farve og en dertil militærgrøn kontrast omkring kraven og ærmerne. Kraven er lavet i en klassisk V-form og giver dermed også et klassisk look til et ellers moderne og frisk design.

Du kan allerede købe AC Milan's 3. trøje til næste sæson - kun 599,-

Adidas' logo er som altid placeret på højre side, mens Milans logo er placeret på venstre side over hjertet. Den gule stjerne over logoet er noget som alle italienske klubber der har vundet minimum 10 mesterskaber har. Milan vandt deres 10. mesterskab helt tilbage i 1979. Seneste mesterskab faldt tilbage i sæsonen 2010/2011.

På maven står der ikke overraskende Fly Emirates, som har figureret på Milans trøjer siden 2010 hvor flyselskabet overtog Bwins' plads. På mange måder er Milans 3. trøje ikke nogen revolution. Alligevel giver det citrus inspirerede design noget helt nyt til Milans farver, som vi faktisk må indrømme absolut klæder klubbens 3. trøje.

Hvis du synes at denne citrusfarvede 3. trøje til Milan er fed, så køb den nu - kun 599,-

Adidas har naturligvis udstyret trøjen med deres absolut bedste teknologier indenfor sportstøj. Trøjen er nemlig udviklet med ClimaCool, som er en teknologi der sikrer at spillerens temperatur holdes nede på et præstationsfremmende niveau. Således sørger materialet for at holde sved og fugt væk fra specifikke zoner og på den måde holdes trøjen tør og let.

Adidas' nye 3. trøje til Milan skiller sig ud fra tidligere designs. Men vi er sikre på at det friske sommerlook er noget som vil falde i god jord hos de mange Milan fans verden over. Vi tager i hvert fald imod trøjen med åbne arme. Hvad er dit første indtryk af Milans nye 3. trøje? Del gerne din holdning med os i kommentarfeltet herunder.