Hvem kommer til at tage Magista og Superfly med i ilden?

Siden Nike præsenterede deres nye silo Magista Obra i starten af marts måned har den nydt stor opmærksomhed under spotlyset. Og hvis man mente at begejstringen var ved at falde til ned, så formåede Nike at blusse den op igen med præsenationen af den nye Superfly IV. Til sommer vil det hele kulminere, når nogle af verdens største stjerne trækker i deres nye fodboldstøvler fra Nike.

Ingen anden fodboldbegivenhed i verden formår at fremtvinge så mange følelser som VM. Og tiden op til er som regel helt ulidelig af bar spænding. Men for fodboldstøvleentusiaster er der en helt særlig grund til at glæde sig bare lidt mere til lige præcis denne slutrunde. Det vil nemlig være her at vi får de to revolutionerende fodboldstøvler Magista Obra og Superfly IV at se i aktion for første gang på alle Nikes store atleter.

Nike har arbejdet på de to fodboldstøvler lige siden det sidste VM i Sydafrika i 2010 lukkede ned. Det har de gjort i tæt samarbejde netop med nogle af de spillere, som vi vil komme til at se i den nye fodboldstøvle. Og Nike er naturligvis gået til nogle af verdens absolut bedste fodboldspillere netop nu.

Nike har gjort meget ud af at kategorisere den nye Magista Obra som fodboldstøvlen til den spilstyrerende og kontrollerende midtbanespiller. Herunder har nogle af frontfigurerne været kreatører som Iniesta, Götze og endda vores egen Christian Eriksen. Det skal man da imidlertid ikke lade sig narre af. For når VM bliver skudt i gang vil vi nemlig også se Magista Obra på fødderne er forsvarsspilere som Thiago Silva og David Luiz.

Har du endnu ikke forudbestilt den nye Magista Obra? Gør det nu - kun 2.099,-.

Danmark kvalificerede sig ikke til VM og det er både Christian Eriksen og Nike nok kede af, for så får CE23 nemlig ikke muligheden for at lufte sine nye fodboldstøvler på den brasilianske grønsvær. Til gengæld vil andre lejre repræsentere den nye Obra. For udover den spanske, tyske og brasilianske vil blandt andre den franske lejr også have spillere som Cabaye og Matuidi til at spille i den nye Magista.

Med en flyknit overdel og Dynamic Fit krav vil både Magista Obra og Superfly skilles sig helt ud fra de andre fodboldstøvler vi vil se ved VM. Når det kommer til Superfly, så er den udviklet til de spillere der besidder en helt unik eksplosiv fart. Og her kan vi naturligvis ikke komme ud over Cristiano Ronaldo. CR7 var da også hovednavnet da Nike præsenterede den nye Superfly i Madrid sidste fredag.

Mercurial Vapor Superfly IV kan forudbestilles fra den 26. maj. Få meget mere information om den her

Cristiano vil dog ikke være ene om at trække i den eksplosive speedstøvle. Udover verdens bedste fodboldspiller vil nummer 3 på den liste nemlig også iføre sig den nye Superfly. Vi taler naturligvis om Franck Ribery. Til denne eksklusive klub vil vi dog også se Kevin-Prince Boateng slutte sig til, når han skal repræsentere de ghanesiske farver i Brasilien.

Der er altså rigeligt med muligheder for at få lov til at overvære Nikes innovative fodboldstøvler ved VM og ikke mindst når Danmark indleder deres kvalifikationskampe mod EM i 2016. Vi kan slet ikke vente!

ALT_TAG

Når VM skydes i gang den 12. juni, vil det være med Magista Obra og Superfly på mange stjerners fødder. Allerede i åbningskampen mellem Brasilien og Kroatien vil vi se den i aktion når David Luiz og Thiago Silva træder på banen. Vi kan slet ikke vente. Hvilken af de to støvler glæder du dig mest til at se i aktion? Og hvem ser du mest frem til at i støvlerne?