PUMA lancerer King Italia som hyldest til Italien i blot 898 par

PUMA lancerede i dag en unik udgave af deres klassiske King fodboldstøvle, der hylder det italienske fodboldforbunds historie. Den hedder PUMA King Italia, og der er sølle 898 af dem på verdensplan. Traditionen tro ser vi nærmere på den her.

PUMA er godt i gang med at varme op til VM, og med kun 41 dage tilbage til turneringen sparkes i gang i Brasilien kommer det tættere og tættere på. I den forbindelse har PUMA lancerede en helt unik, Limited Edition-udgave af deres klassiske fodboldstøvle. Den hedder King Italia, og eksisterer kun i sølle 898 par på verdensplan.

Vil du være en ud af blot 898 i verden til at eje PUMA King Italia? Forudbestil dit par her - kun 1.279,- kr.

I disse dage med ultra lav vægt og strikkede fodboldstøvler er det helt forfriskende at se, at en klassiker som PUMA King stadig lever i bedste velgående. Den nye PUMA King Italia hylder det italienske fodboldforbund, der blev stiftet i 1898 - derfor i øvrigt 898 par på verdensplan. Hvor 1-tallet blev af skal vi ikke kunne sige...

Men hvilken hyldest til Italiens fodboldforbund; PUMA King Italia er lavet af brunt kængurulæder af højeste kvalitet med en blå inderbeklædning og gyldne syninger. Samtidig har PUMA udstyret King Italia med et FIGC-logo på hælen og skrevet "Campioni del Mondo" og "MCMLXXXII" på ydersiden med guldskrift - oversat til dansk "Verdensmester 1982."

Det handler da også om de klassiske dyder med PUMA King Italia - fodboldstøvlen er lavet med en lækker overdel af brundt kængurulæder, og har naturligvis stadig den ikoniske, foldbare pløs samt de runde knopper under den hvide PU-sål. Knopperne er - det er klart - også brune.

Med andre ord holder PUMA King Italia stilen fra den almindelige, sort/hvide PUMA King Top DI og giver derfor en lækker, blød føling med bolden samt komfort i verdensklasse - og spillere, der har prøvet King ved, hvad vi taler om.

PUMA King Italia kan forudbestilles allerede nu - kun 1.279,- kr.

PUMAs partnerskab med det italienske fodboldforbund, FIGC, går tilbage til 2003, og tyskerne har ved flere gange hyldet Italiens meritter ved VM - både med en guldfarvet PUMA v1.06 samt en PUMA King XL Italia-udgave, der i farvevalg mindede meget om 2014-udgaven med brun, guld og blå. Det er nu heller ikke helt dumt, synes vi, og den nye King Italia vil uden tvivl tage sig godt ud som et klassisk indslag i enhver støvlesamling.

Hvad synes du om den nye, Limited Edition PUMA King Italia, og er de klassiske farver noget for dig? Del meget gerne dine tanker om hyldeststøvlen til Italien i boksen herunder.