Sells har masser af udstyr til målmandens behov

De fleste topmålmænd er sande control freaks. Hvis de ikke føler at deres udstyr er fra øverste hylde, kan det ofte gøre forskellen på en god og dårlig kamp. Så når en målmand træder ind på banen er det utrolig vigtigt at han føler sig perfekt tilpas med sit udstyr. Og det gælder vel og mærke i alle vejrforhold. Vi har taget et kig på nogle af de produkter målmandseksperterne fra Sells har udviklet.

Som sidste skanse på sit hold, spiller målmanden en central rolle på banen. Ofte kan han være ene forskel mellem succes og fiasko. Det anerkendte nuværende adm. direktør Adam Sells i 2002 da han grundlagde Sells Goalkeeper Products. Siden har de vokset sig til et globalt anerkendt mærke med målmænd fra hele verden, heriblandt danske Anders Lindegaard og Jesper Hansen.

Sells er først og fremmest kendt for deres målmandshandsker, der i sandheden omfavner de bedste teknologier. Deres mest populære handske er deres Wrap-kollektion, hvor de efterhånden er nået til den 7. generation. Wrap VII er lavet i en række modeller der hver især er specielt udviklet til at spille under forskellige forhold. Så hvad enten man spiller på en tør og støvet bane under den hedende Brasilianske sol til sommer eller under kolde og regnfulde forhold i Danmark, så har Sells sørget for at lave en målmandshandske til alle lejligheder.

Du kan se hele Wrap VII-kollektionen fra Sells lige her

Wrap-serien bliver blandt andre brugt af de to førnævnte danske målmænd, men også Ben Forster og Artur Boruc fra den engelske Premier League har kastet sin kærlighed på tophandsken fra Sells. Og der er da heller ikke noget at sige til deres kærlighed. Handsken er nemlig efter Adam Sells eget udsagn det bedste de har præseret til dato.

I den syvende generation af Wrap-kollektionen bruger Sells Adhesions Ultra-latex, som den er kendt for fra tidligere generation. Det er Sells' absolut bedste latex, der har en tykkelse på 4 mm. Udover latex, som er et af de vigigste områder på en målmandshandske, fokuserer Sells også på at give målmænd en handske der yder den nødvendige fleksibilitet, ved at udstyre baghånden med tre Bio-Flex zoner.

Du kan se hele Wrap VII-kollektionen fra Sells lige her

Målmandshandsker er utvivlsomt målmandsen vigtigste redskab, men Sells har også udviklet andre produkter, der kommer en målmand til gode på fodboldbanen. Her taler vi om målmandsbukser og her har Sells også sørget for at lytte til målmænd og målmandstrænere for at udvikle de mest optimale bukser.

Også her eksisterer der forskellige produkter inden for hver kollektion. Blandt andet findes Wrap Excel-kollektionen, som består bukser i fuld længde, i 3/4 længde og tights, som kan bruges indenunder både korte og lange bukser. Disse bukser er perfekte til både træning og kamp, da de er lavet med materialer, der kan holde til forskellige vejrforhold og underlag.

Du kan se hele kollektionen af målmandsbukser fra Sells lige her

Således kommer de alle med Sells specielt udviklet Derma-Dry, som sørger for at holde målmanden varm og tør, på trods af at være et ultra tyndt stof, der gør det nemt og behageligt for målmanden at bevæge og kaste sig. Teknologien leder altså fugt og sved væk fra tøjet og gør bukserne til at et stykke tøj der bevarer sin lave vægt. Hertil er bukserne udstyret med Bio-Flex zoner der følger kroppens naturlige bevægelser og styrker dermed målmandens bevægelsesfrihed.

Du kan finde Sells' Wrap Excel målmandsbukser i fuld længde her - kun 399,-

Udover de tre par bukser, findes også Silhouette Subzero-kollektionen, der er særligt udviklet til de målmænd som absolut ikke vil gå på kompromis med noget. Udover at være udstyret med de samme teknologier som ovenstående, så er Silhouette Subzero udstyret med langt flere stødpuder end de andre. Denne teknologi kalder de Zorba Zones og sikrer at målmænd lander blødt ligegyldigt, hvor vildt de springer efter boldene.

Du kan også vælge Sells' Silhouette Subzero målmandsbukser her - kun 599,-

Sells har i høj grad sørget for at udvikle redskaber til en målmand så hans udgangspunkt for at yde på topniveau er helt upåklageligt. Men leder man efter nogle mere simple træningsbukser, der ikke decideret er udviklet til målmænd så kan man naturligvis også kigge andre veje. Her har blandt andre Adidas og Nike nogle fine alternativer til træningsbukser, der både omfavner komfort og kvalitet. Hvad enten man er til det ene eller det andet, er der i hvert fald ingen grund til at fortvivle som målmænd. For der er rig mulighed for at iføre sig lige præcis det udstyr man selv ønsker.

Er du til mere simple træningsbukser? Find nogle fra Nike og Adidas her - kun 599,-

Vi har her taget et nærmere kig på nogle af de redskaber, som er så centrale for dagens topmålmænd for at kunne præstere på højeste niveau. Og der er ingen tvivl om at Sells leverer nogle af de bedste alternativer på markedet. Baseret på egne erfaringer, hvilke målmandshandsker oplever du som de bedste? Som altid inviterer vi dig til at dele dine erfaringer med os. Bare efterlad din kommentar i feltet herunder.