Vores forhold til fodboldstøvler er først og fremmest repræsenteret på fodboldbanen. Det er her vi for alvor kan få lov til at udtrykke vores talenter ved hjælp af de fodboldstøvler vi lige præcis har valgt til at repræsentere os. Men rejsen for en fodboldstøvler starter længe før den har fået en plads på butikshylden. Nike giver os her et lille indblik i de første minutter af en Magista Obras levetid.

Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed at Magista Obra ikke bare er en konceptstøvle, der skal ud og testes af. Den proces har Magista allerede været igennem. For at være helt præcis har den proces varet 4 år. Så det er fair at sige, at forventningerne til denne innovative fodboldstøvle er helt i top. Men hvordan ser det egentlig ud, når en Magista Obra bliver til? Det viser Nike i en ny video.

Har du endnu ikke forudbestilt den nye Magista Obra? Gør det nu - kun 2.099,-.

Nike tager os nemlig backstage, helt præcis til Italien i Montebelluna, hvor produktionen af Nikes Magista Obra foregår. Det er på denne fabrik at Nikes dygtige håndværkere udfører deres magi og sammensætter den fodboldstøvle, som har ændret verdens syn på fodboldstøvler.

Magista Obra er lavet med en Flyknit overdel, som er en strikketeknik Nike har patent på. At en fodboldstøvle er lavet med en strikket overdel har fået mange skeptikere til at stille spørgsmålstegn ved fodboldstøvlens holdbarhed, men her har Nike forsikret om at at materialet rent faktisk er meget kraftigere og holdbart end det fleste tror.

Har du endnu ikke forudbestilt den nye Magista Obra? Gør det nu - kun 2.099,-.

Og som videoen også viser, så kommer støvlen gennem mange trin, før den rent faktisk står som det endelige resultat. Videoen afslører sågar også at Nike har deres topsspilleres læste klar, så de får produceret støvlen lige præcis efter deres fødders behov. I øvrigt ser det ud til at Neymar har fået plads ved siden af Iniesta.

ALT_TAG

Hvis man tror at den nye Magista Obra er en døgnflue, så skal kan man godt begynde at ændre mening. Magista Obra har været længe undervejs og er blevet gennemtestet i samarbejde med de bedste fodboldspillere og eksperter over hele verden. Denne video viser også at Magista er resultatet af teknologisk innovation fra den fineste hylde. Skal du have den nye Magista, ligesom Iniesta og Götze?