På Brazucas rejse er vi nået til Rusland. Som fodboldnation spillede Rusland deres første officielle nationale kamp i 1992 efter Sovjetunionen brud. Siden har Rusland været med ved VM to gange: i 1994 og 2002. Nu er de tilbage og stoltheden er helt sikkert til at mærke og føle på, mens Brazucam triller sin vej gennem den russiske sne.

Rusland har ikke haft de mest imponerende resultater ved de helt store slutrunder. Det er dog blevet til en 3. plads da EM blev afhold i Polen/Schweiz i 2008. Nu er Rusland tilbage og Brazucam får i den grad zoomet ind på, hvad det handler om når man trækker den russiske landsholdstrøje over hovedet.

Du kan støtte Rusland ved at købe deres VM landsholdstrøjer nu - kun 549

Aleksandr Samedov optræder til daglig i Lokomotiv Moskva og har 14 landskampe på CV'et. Han ved at det er en ære at optræde for det russiske landshold: "At få chancen for at spille her er ikke nem. Det er en kæmpe ære og jeg er stolt af at få lov til at spille for Rusland." Hertil taler han også lidt om Ruslands deltagelse ved fodboldens største scene: "Det vigtigste er at vi tror på os selv. Vi ved vi har et godt hold."

Du kan erhverve dig Adidas' officielle VM kampbold Brazuca nu - kun 699,-

Som alle andre lande der deltager ved en stor begivenhed, har de russiske fans naturligvis også store forhåbninger til deres landshold og der er ingen tvivl om at vil sidde klistret foran skærmen når deres russiske helte træder på banen i Brasilien.

Det er tydeligt at stolthed er et vigtigt ord for de russiske spillere, såvel som fans. Andrey Yeschenko lægger heller ikke skjul på, at betydningen ved at spille for landsholdet er anderledes end for dit klubhold: "Når du spiller for din klub, så spiller du for din klub, men når du spiller for dit land, så er det en helt anden følelse."

Men ligegyldigt hvordan man vender og drejer en Brazuca, så kan stolthed ikke føre en nation hele vejen. Til VM skal Rusland op mod Belgien, Algeriet og Sydkorea og der skulle da være chancer for at Rusland i første omgang kan komme et skridt tættere deres bedste placering ved en VM-slutrunde, som indtil nu er en 18. plads i 1994 i USA.

Du kan støtte Rusland ved at købe deres VM landsholdstrøjer nu - kun 549

Du kan erhverve dig Adidas' officielle VM kampbold Brazuca nu - kun 699,-

Brazucams tid i Rusland er slut og vi fik helt sikkert et indblik i det russiske folks forventninger til det kommende VM. Nu går turen videre mod et andet land, der i VM sammenhæng har været med hvert år siden 1998 i Frankrig. Vi taler her om Japan, der til dette år går til VM med stjerne som Kagawa, Honda og Nagatomo. Det bliver spændende at se hvad japanerne har at fortælle til Brazucam.